0 Shares 417 Views

Som els gegantons del Bosquet

9 de febrer de 2023
417 Views

Hola, com esteu lectors? Nosaltres som un altre grup d’I1 de la Llar d’Infants Municipal les Oliveres d’aquí Sant Fruitós de Bages i, com ja heu vist, ens diem els GEGANTONS DEL BOSQUET.

Tots/es hem començat l’escola per primera vegada aquest curs 2022-23 i us explicarem una mica alguns dels espais de la Llar d’Infants que hem conegut i que ens ajuden a aprendre i a descobrir un munt de coses.

Primer us volem fer cinc cèntims dels RACONS DE JOC que tenim a la classe. Tenim un RACÓ AMB TAULES D’EXPERIMENTACIÓ on hi trobem diferents propostes de material, com per exemple pots de llauna amb cadenes o agulles d’estendre, motlles de silicona amb pom-poms… També hi ha RACONS DE JOC SIMBÒLIC com és el de la cuineta i el de les nines, on juguem tot imitant aquelles coses que veiem que es fan a casa. Moltes estones ens entretenim al RACÓ DE MANIPULACIÓ on practiquem la motricitat fina amb els encaixos, peces de construcció, panells amb tancaments… A la nostra classe tampoc hi falta un RACÓ TOU de descans amb peluixos i contes, o un altre de ben mogut, el RACÓ DE MOVIMENT, amb rampes i escales per practicar moviments amb el propi cos. I certes estones també podem jugar a posar-nos  tot de complements davant del mirall que tenim a la paret, podem fer soroll ben fort amb la panera dels instruments…i més material que les nostres mestres van canviant perquè ens ho puguem passar d’allò més bé.

També tenim altres espais de l’escola on fem diferents activitats. Un d’ells és l’AMBIENT D’EXPERIMENTACIÓ on anem a manipular materials ben diversos, com va ser aquell dia que ens hi vam trobar farina amb animals polars, o una altre amb paper triturat per fer transvasaments, o una proposta amb sorra màgica i figures del pessebre… Com ens encanta poder experimentar amb tantes coses!

I tampoc pot faltar parlar-vos del nostre AMBIENT SENSORIAL on fem activitats que estimulen els nostres sentits. A vegades hi trobem taules de llum amb diferents propostes, o un dia hi teníem tot de cítrics per poder tastar i olorar, o una altra activitat amb un munt de jocs visuals amb miralls, lupes i objectes translúcids, o un ambient de Festa major amb llums de discoteca i música… Quantes sorpreses divertides!

Esperem que us hagi agradat tot el que us hem explicat. A nosaltres ens encanta compartir tot allò que fem amb vosaltres! Fins a la propera!

Aula dels Gegantons del Bosquet

LLAR D’INFANTS MUNICIPAL LES OLIVERES

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
360 views
360 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
287 views
287 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
332 views
332 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com