0 Shares 552 Views

Som els gegantons del Bosquet

9 de febrer de 2023
552 Views

Hola, com esteu lectors? Nosaltres som un altre grup d’I1 de la Llar d’Infants Municipal les Oliveres d’aquí Sant Fruitós de Bages i, com ja heu vist, ens diem els GEGANTONS DEL BOSQUET.

Tots/es hem començat l’escola per primera vegada aquest curs 2022-23 i us explicarem una mica alguns dels espais de la Llar d’Infants que hem conegut i que ens ajuden a aprendre i a descobrir un munt de coses.

Primer us volem fer cinc cèntims dels RACONS DE JOC que tenim a la classe. Tenim un RACÓ AMB TAULES D’EXPERIMENTACIÓ on hi trobem diferents propostes de material, com per exemple pots de llauna amb cadenes o agulles d’estendre, motlles de silicona amb pom-poms… També hi ha RACONS DE JOC SIMBÒLIC com és el de la cuineta i el de les nines, on juguem tot imitant aquelles coses que veiem que es fan a casa. Moltes estones ens entretenim al RACÓ DE MANIPULACIÓ on practiquem la motricitat fina amb els encaixos, peces de construcció, panells amb tancaments… A la nostra classe tampoc hi falta un RACÓ TOU de descans amb peluixos i contes, o un altre de ben mogut, el RACÓ DE MOVIMENT, amb rampes i escales per practicar moviments amb el propi cos. I certes estones també podem jugar a posar-nos  tot de complements davant del mirall que tenim a la paret, podem fer soroll ben fort amb la panera dels instruments…i més material que les nostres mestres van canviant perquè ens ho puguem passar d’allò més bé.

També tenim altres espais de l’escola on fem diferents activitats. Un d’ells és l’AMBIENT D’EXPERIMENTACIÓ on anem a manipular materials ben diversos, com va ser aquell dia que ens hi vam trobar farina amb animals polars, o una altre amb paper triturat per fer transvasaments, o una proposta amb sorra màgica i figures del pessebre… Com ens encanta poder experimentar amb tantes coses!

I tampoc pot faltar parlar-vos del nostre AMBIENT SENSORIAL on fem activitats que estimulen els nostres sentits. A vegades hi trobem taules de llum amb diferents propostes, o un dia hi teníem tot de cítrics per poder tastar i olorar, o una altra activitat amb un munt de jocs visuals amb miralls, lupes i objectes translúcids, o un ambient de Festa major amb llums de discoteca i música… Quantes sorpreses divertides!

Esperem que us hagi agradat tot el que us hem explicat. A nosaltres ens encanta compartir tot allò que fem amb vosaltres! Fins a la propera!

Aula dels Gegantons del Bosquet

LLAR D’INFANTS MUNICIPAL LES OLIVERES

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com