0 Shares 206 Views

S’obre la venda d’entrades a les Piscines Municipals a partir del passat dimecres 1 de juliol

4 de juliol de 2020
206 Views

A partir d’aquest dimecres 1 de juliol es podrà accedir a les Piscines Municipals de Sant Fruitós de Bages amb entrades de mig dia entre setmana o de dia sencer els caps de setmana sempre que l’aforament ho permeti.

L’Ajuntament ha pres aquesta mesura per tal de permetre l’accés a més usuaris després d’estudiar els accessos de les persones amb abonaments de temporada durant els primers dies d’obertura de l’equipament.

En aquest sentit es posaran a la venda entrades de forma intermitent controlant en tot moment l’aforament permès al recinte i sempre tenint en compte les mesures de prevenció front la Covid-19.

Els preus de les entrades seran els següents:

L’horari d’obertura de l’equipament és des de les 11 del matí i fins a 2/4 de 3 de la tarda i de 2/4 de 4 fins a les 8 del vespre. Durant l’hora de tancament del migdia es procedeix a la neteja i desinfecció de les zones de pas i dels sanitaris.

Aquesta setmana el consistori ha incorporat 2 agents cívics a l’equipament per tal de vetllar del compliment de les mesures de prevenció i seguretat al recinte.

Recordem a les persones usuàries d’aquest equipament que no s’hi podrà accedir en cas de tenir algun dels símptomes de la Covid-19 ni ser positiu ni haver estat en contacte amb persones que ho hagin estat o hagin tingut simptomatologia. Abans d’accedir a la instal·lació caldrà passar un control previ de temperatura i caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat dictada per les autoritats sanitàries.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
16 views
16 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1609 views
1609 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.
32 views
32 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs.

Redacció - 22 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com