0 Shares 172 Views

S’inaugura la nova gespa del camp de futbol municipal i es presenten els equips de futbol per aquesta temporada.

5 de novembre de 2021
172 Views
Per: AjSFB

Aquest diumenge 7 de novembre, a les 4 de la tarda, tindrà lloc la inauguració de la nova gespa del camp de futbol municipal i la presentació dels equips del FC Fruitosenc i de l’Escola de Futbol.

Presidirà l’acte l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages Àdria Mazcuñan i Claret acompanyada pel regidor d’esports David Ruiz, els presidents del FC Fruitosenc i de l’Escola de Futbol, Josep Planas i David Vila, així com del delegat al Bages, Berguedà i Cerdanya de la Federació Catalana de futbol, Esteve Olivella.

Prèviament a la presentació dels equips, abans que aquests saltin a la gespa, es farà la inauguració oficial de la nova gespa del camp de futbol 11, tot seguit es presentaran tots els equips que defensaran enguany els colors del municipi, des dels equips de base fins als veterans.

Durant l’acte es retrà homenatge pòstum a Josep Maria Preseguer qui ha estat al capdavant del bar, de l’equipament els darrers anys, juntament amb la seva dona Glòria Catot i que ens va deixar el passat mes d’agost.

Posteriorment també s’agrairà la tasca realitzada per Lluís Ortega, qui ha estat l’impulsor del futbol 7 al municipi i a la resta de la comarca i ha estat un gran defensor del treball amb els infants en el futbol base.

L’acte finalitzarà a les sis de la tarda amb el partit que disputarà el primer equip contra el Puig-reig, segon classificat de la categoria i a només 3 punts del FC Fruitosenc.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
86 views
86 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
146 views
146 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com