0 Shares 653 Views

S’ha de ser insensible i tenir pocavergonya per deixar els avis a l’aire lliure

30 de desembre de 2020
653 Views
Per: Grup Municipal Gent fent Poble   

Des de Gent fent Poble ja vàrem demanar el passat dia 11 de desembre que el govern Tripartit deixés la sala gran de l’Esplai per tal que els famílies poguessin reunir-se amb els seus avis i àvies de la Residència de la gent gran.

No hem rebut cap resposta del Tripartit  i l’Esplai està tancat. Això ha obligat a la direcció de la Residència a coordinar les visites de les famílies durant aquests dies de Nadal al pati exterior de l’edifici, a l’aire lliure, fent torns per evitar la concentració excessiva de persones.

S’ha de ser insensible i tenir pocavergonya de mantenir la sala gran de l’Esplai tancada, sense cap ús actualment, i no cedir-la per tal que els avis i les àvies de la nostra Residència es puguin reunir en un espai ampli, segur i amb calefacció, i en canvi permetre que en ple mes de desembre les reunions hagin de fer-se a l’aire lliure.

Les actituds i les preocupacions reals de la regidora de serveis socials Cristina Múrcia (PSC) i de la regidora de sanitat Laia Feliu (ERC) es noten en aquests moments. Moltes paraules boniques, moltes fotografies, però quan cal actuar no apareixen. Amb tot això l’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC) també ens deixa ben clara la poca capacitat de liderar un equip. Exigim de nou que es coordini adequadament la cessió temporal de l’espai a la Residència per a poder facilitar les reunions familiars. És perfectament possible prendre les mesures adequades per la Covid-19 a la sala interior de l’Esplai.

 

               

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
98 views
98 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1392 views
1392 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1236 views
1236 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com