0 Shares 1049 Views

Setmana cultural al Paidos

5 de juny de 2017
1049 Views

Setmana cultural al Paidos

La setmana del 24 al 28 d’Abril es va celebrar la setmana cultural a l’Escola Paidos. Aquesta va ser una setmana plena de tallers, activitats, xerrades… i també els Jocs Florals.Va ser molt interessant i totes les activitats van ser molt divertides. Vam passar de provar d’utilitzar xanques a saber els riscos i perills de fumar.

La setmana va començar el dilluns pels de 1r d’ESO, en forma de taller de circ. Vam provar de caminar amb xanques, d’anar amb monocicle i fins i tot de fer servir el diàbolo.

Dimarts vam celebrar els Jocs Florals de Secundària. Van ser presentats per dos alumnes de 4t d’ESO, l’Aina Bueso i el Bernat Bernabeu. El jurat estava format per les professores de llengua catalana i castellana. Hi havia dues categories, la D en la qual participaven els alumnes de 1r i 2n d’ESO i la E pels alumnes de 3r i 4t d’ESO. Els premiats van ser els següents:

Categoria D
– Prosa catalana: 1r premi (Laia Cors)
– Poesia catalana: 1r premi (María Martínez)
– Prosa castellana: 1r premi (María Martínez)
– Poesia castellana: 1r premi (Txell Echarri)
– Dibuix: 1r premi (Joana Torrelles)

Categoria E
– Prosa catalana: 1r premi (Guillem Orriols)
– Poesia catalana: 1r premi (Pol Adot)
– Prosa castellana. Va quedar desert.
– Poesia castellana: 1r premi (Marc Verjano)
– Dibuix: 1r premi (Sara Gámiz)

En el marc dels Jocs Florals, també es va celebrar el II Certamen de Lectura en Veu alta en el qual es van llegir poemes de la Gloria Fuertes per tal de commemorar el centenari del seu naixement. Els guanyadors d’aquest concurs van ser Gerard Barrabés de 1r d’ESO i Txell Echarri de 2n d’ESO. Moltes felicitats a tots els guanyadors!

El dimecres va venir a l’escola el Marc Parrot, més conegut com “El Chaval de la Peca” que ens va explicar la seva carrera professional com a músic, cantant, compositor i productor.

El mateix dimecres vam dur a terme un taller d’alimentació saludable on ens van ensenyar en què consisteix una dieta equilibrada i els hàbits saludables.

El dia següent, dijous, vam gaudir d’una xerrada a càrrec de Marc Buxaderas, on va explicar com era la seva vida amb la seva discapacitat. A la tarda, van venir tres convidats molt especials a les classes de 1r d’ESO: tres gossos llebrers portats des de les associacions Galgos 112 i Niu de Petjades. Van explicar la feina que fan a través de l’associació i què hem de fer en cas de trobar un animal abandonat al carrer.

Per finalitzar, divendres hi va haver una xerrada sobre la prevenció del tabac a càrrec d’infermeres dels CAP de St Fruitós de Bages i Navarcles.

Els alumnes de 1r d’ESO
Setmana cultural al Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com