0 Shares 622 Views

S’estrena “Guarda’m un ball”, el segon volum de la sèrie de documentals elaborats a partir la memòria històrica oral de la gent gran del municipi

5 de juny de 2019
622 Views

El proper dijous 6 de juny es presenta públicament el documental “Guarda’m un ball: cultura i tradicions a Sant Fruitós de Bages” elaborat a partir d’entrevistes a la gent gran del municipi on expliquen les seves vivències en festes, celebracions, balls i tots els actes d’oci que es celebraven al poble.

Aquest és el segon volum d’una sèrie documental que té la voluntat de conservar la història i l’evolució del municipi a través del testimoni vital de la gent gran. Una seixantena de santfruitosencs i santfruitosenques han participat en aquest projecte a través d’entrevistes personals transversals.

Aquesta sèrie documental es va iniciar l’any passat amb el primer volum “L’evolució de Sant Fruitós de Bages” on es parlava del dia a dia quotidià al municipi amb temes com el treball al camp o a la fàbrica tèxtil, l’alimentació, les cases del poble,…

La projecció íntegre del documental “Guarda’m un ball”, de 60 minuts de durada, es realitzarà el proper dijous 6 de juny a les 7 de la tarda a la Biblioteca Municipal i comptarà amb la presència del productor Joan Teixidó i dels historiadors locals David Ferrer i Marina Romero que han seguit el projecte i han assessorat en la producció i guió del documental.

El documental es podrà adquirir en format DVD, al preu de 9 €, a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i als establiments Foto Isidre i Llibreria Ferrer.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com