0 Shares 622 Views 1 Comments

Senyor Batanés, erra les maneres si vol arribar a acords (ja sap el meu telèfon si vol parlar)

16 de setembre de 2019
622 Views 1

Aviat farà 100 dies de l’inici de mandat i el govern de GfP s’ha mostrat completament incapaç de fer res. No hem vist iniciar cap projecte nou, i, lluny d’això, el Sr. Alcalde no fa més que fer-se la víctima i escampar porqueria contra els regidors i regidores de l’oposició.
Fa dues setmanes va sortir publicada al Montpeità una carta oberta a la regidora del PSC. Aquesta setmana m’ha tocat el rebre a mi. Escrits que disparen, però sense bala. El Sr. Batanés, s’ha quedat sense munició.
Quan els arguments emprats surten fora de la política local, pasant passem a parlar d’altres temes que traspassen això… El que jo faci, allà on treballi, d’allà on percebi jo personalment un sou, fora de l’ajuntament de Sant Fruitós, el Sr. Batanés no n’ha de fer res. O és que hem d’anar al terreny personal i a parlar de les finances personals i familiars de cadascú? ERC mai hem volgut entrar en aquest joc brut, i d’arguments ens en sobren.
En no poder aprovar el cartipàs, jugant al paper del victimisme pel seu sou, el Sr. Batanés no és capaç de mirar més enllà del seu melic. No només ens hem oposat al seu increment de sou, també ens hem mostrat contraris a l’augment de les indemnitzacions que ens proposaven, per mantenir-nos submisos.
I després d’una pila d’hores de reunions treballant el cartipàs, encara no ha entès que la prioritat d’ERC no són els sous sinó el bon govern i la transparència? De debò que encara no ho ha entès? O no ho vol entendre i prefereix seguir fent-se la víctima? En tot cas, el debat polític local és això, local, debat i polític.
Però ja que han intentat malmetre la meva persona i credibilitat, fora d’emprendre les accions que em semblin oportunes, procedeixo a explicar:
El Consell Comarcal del Bages va aprovar, pels consellers i conselleres que estem a govern una prestació econòmica de 6.000 euros anuals bruts, exactament el mateix que es percebia en la legislatura passada. I en aquest mandat tinc l’honor de poder ser consellera de l’àrea de Serveis Socials i Dona i Igualtat. Per poder tenir la prestació, cal cotitzar, és a dir, tenir vinculació contractual, seguint les instruccions de l’oficina antifrau, no valen les indemnitzacions. Per tant, i com a treballadora de l’administració pública que sóc, he de reduir la meva relació contractual amb l’Ajuntament de Santpedor on treballo, en funció de la dedicació al Consell Comarcal. Això vol dir que el que cobraré a un lloc, ho deixaré de cobrar en un altre. Per tant, el que dona a entendre el Sr. Batanés en el seu escrit de la setmana passada és mentida i demagògia barata.
Francament, esperava molt més de l’alcalde de Sant Fruitós. Esperava una altra talla, unes maneres de fer molt més refinades. Si així és com vol governar. Si així és com ha entès que és ser alcalde en minoria…decebedor.
Si vol governar, si vol aprovar el cartipàs, ja sap on trobar-nos, que fa un mes i mig que no intenta resoldre el problema, han marxat de vacances tranquil·lament deixant l’Ajuntament sense cartipàs.
Deixeu-vos, doncs, de victimismes i avancem, que Sant Fruitós s’ho mereix.
Insisteixo, amb escrits al Montpeità no resoldrem res, Sr. Batanés, una trucada, un correu o un whats, serà més fàcil, directe i efectiu.
Àdria

1 Comentari

  1. Mas claro agua, aqui la ha clavado un poco, a ver que responde, esto esta interesante mejor que GHvip

    Reply

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1694
1770 views
1770 views

Editorial 1694

Redacció - 21 de juny de 2024
Jugant amb pòlvora
47 views
47 views

Jugant amb pòlvora

Miquel P. Cortina - 21 de juny de 2024
Jaume Casajoana i Roca
60 views
60 views

Jaume Casajoana i Roca

Redacció - 20 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com