0 Shares 390 Views

SEMPRE RESTARÀS ALS NOSTRES CORS!!

14 de novembre de 2021
390 Views

Per: Sant Fruitós Comerç Actiu –

Quatre paraules per l’ Ana Benítez✨

La vida no es mesura per la quantitat d’anys viscuts, sinó la intensitat amb què els vivim. I tu, Ana, tens matrícula d’honor en haver impregnat els teus anys viscuts de família, feina, entrega incondicional, alegria, somriures i empenta fins al final dels teus dies.

Et vaig conèixer en un moment crucial de canvi de rumb a la meva vida, quan vaig decidir abandonar la meva professió per dedicar-me a la meva vocació, un negoci amb empremta familiar, i engegar una botiga al meu poble, amb tota la il.lusió i esperança de fer el bé. La teva rebuda com a representant de l’aleshores Associació de Comerciants va ser impecable. No només pel gran escalf i el teu tracte afable, sinó perquè em vas saber inculcar la importància de formar part de l’Associació en aquell moment i per sempre més. M’encantava escoltar-te quan ben orgullosa m’explicaves la molt bona reputació que tenia l’Associació arreu. Com us rebien amb els braços oberts a tots els organismes i institucions on us presentàveu amb propostes per afavorir el nostre comerç. I ho feies amb aquella alegria i ulls brillants que et caracteritzaven.

Moltes gràcies, Ana, per haver sabut posar una llavor tan fèrtil, que desitgem segueixi germinant en els cors i ments dels comerciants de Sant Fruitós.

Descansa en pau, Ana, que tu ja has fet prou. I si algun dia hi torna a haver una companyia de teatre formada pels comerciants del nostre poble, et dedicarem a tu els aplaudiments.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com