0 Shares 150 Views

Segueix en temps real les eleccions

12 de maig de 2024
150 Views

Es pot fer a través de l’aplicació mòbil de les eleccions del 12-M i el web dels resultats electorals

La participació i els resultats de les eleccions al Parlament es poden seguir en temps real a través d’una aplicació mòbil i d’un web amb els resultats electorals disponible en quatre idiomes:

Aplicació mòbil

L’aplicació mòbil és ‘Eleccions Catalunya 2024’ i permet seguir els comicis a temps real. També es poden consultar les dades de participació i els resultats de les candidatures amb la possibilitat de comparar-los amb la convocatòria del 2021.

Per primera vegada, es donarà la informació en directe de la participació i els resultats per cada col·legi electoral, a més de les dades generals de Catalunya, per circumscripcions, vegueries, comarques i municipis que es faciliten habitualment.

També inclou dues funcionalitats singulars:

  • ‘Pactòmetre’, amb la qual l’usuari pot crear possibles aliances per aconseguir majories al Parlament.
  • ‘L’últim escó’, que permet consultar l’evolució de l’últim escó en joc, que sovint oscil·la fins a l’últim moment per pocs vots entre diferents formacions polítiques. Aquesta opció mostra en temps reals la candidatura que ha obtingut el darrer diputat i els vots que li manquen a la candidatura més propera per aconseguir-lo.

A més, existeix l’opció de marcar com a favorita una àrea geogràfica i seguir-la de manera preferent, així com desar les cerques recents, i de rebre notificacions quan comencin a publicar-se en temps reals les primeres dades de participació i escrutini.

L’aplicació està disponible de forma gratuïta per a telèfons mòbils i tauletes de les plataformes Android i iOS (iPhone/iPad), i es pot configurar en català, aranès, castellà i anglès.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1690
1461 views
1461 views

Editorial 1690

Redacció - 24 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!
1264 views
1264 views

Secció FC Fruitosenc: Liders… i la salvació al sac!

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 22 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com