Segona jornada del Campionat de Catalunya de Clubs

21 d'abril de 2022
452 Views
Imatges: Jaume Grandia

El passat diumenge és disputar a Santa Coloma de Gramanet la segona jornada del Campionat de Catalunya de Clubs A, i la formació absoluta de l’Avinent Manresa ratificava la cinquena posició que ja havia assolit en la primera jornada disputada a Tarragona, de manera que mantindrà la categoria una temporada més.
La classificació final d’aquest català de clubs 2022 ha estat FC Barcelona (911,5 punts), AA Catalunya (818), L’Hospitalet Atletisme (772), Cornellà At. (756,5), Avinent Manresa (660), Aldhara Lleida UA (474,5) i, en les dues posicions que suposaven el descens a la categoria B, el CA Tarragona (452) i la Unió Colomenca Atletisme (452). Amb l’equip manresà hi van competir els atletes santfruitosencs.

Biel Díaz Basullas i Pau Santanach Pintó. Biel Díaz va córrer els 110 m. tanques, amb un registre de 15:49, i Pau Santanach en la prova de Disc, va realitzar un millor tir de 35,15 m, que és la seva millor marca personal.