0 Shares 585 Views

Satisfacció del públic assistent a l’estrena de la nova grada i butaques del Teatre Casal Cultural

26 d'octubre de 2018
585 Views

L’actuació inaugural va anar a càrrec de Judit Neddermann el dissabte 20 d’octubre. Pel que fa als més petits, van poder estrenar les butaques el dia següent amb el primer espectacle de la Temporada de La Xarxa.

La sensació que van deixar les estrenes eren d’una àmplia satisfacció general. Més enllà de la grata sorpresa del canvi, el públic en va destacar la millor visibilitat que s’ofereix a l’espectador i la comoditat de les noves butaques, fets que contrasten amb les antigues cadires totes al mateix nivell per sota de l’escenari.

Molt important també és destacar els comentaris rebuts en l’espectacle teatral del diumenge que estava destinat als infants, on es va assenyalar el fet que ara els nens i nenes, encara que tinguin un adult assentat al davant, poden seguir l’obra sense problema gràcies al pendent i l’alçada de la grada.

Des de l’Ajuntament s’espera que tots els ciutadans de Sant Fruitós de Bages puguin gaudir d’aquest equipament pensat per millorar l’experiència a l’espectador.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com