0 Shares 77 Views

S’arranja el camí que enllaça el polígon Berga II amb el polígon de Santa Anna

26 gener, 2021
77 Views
Per: Ajuntament SFB.-

El consistori també realitza millores al camí de la masia de Les Oliveres

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha arranjat dos camins del municipi per tal que siguin aptes tant pel trànsit rodat com per als vianants.

El primer dels camins on s’han realitzat els treballs de millora és vial que uneix els polígons de Berga II amb Santa Anna dins el terme municipal de Sant Fruitós de Bages. Aquest arranjament, permet que ambdues zones industrials estiguin connectades per un vial transitable tant per vehicles a motor com per a bicicletes i vianants. Aquesta millora alhora permet unir els municipis de Sant Fruitós de Bages i Santpedor i posar la primera pedra per un futur carril per a bicicletes supramunicipal.

CAMÍ LES OLIVERES

El segon camí que s’ha arranjat és el vial que transcorre des de la masia de Les Oliveres (des del trencall de la C-16) fins a la carretera d’Artés (B-451) al seu pas per Torroella de Baix i alhora també el camí que enllaça aquest camí fins a la  N-141C.

ENLLAÇ TORROELLA – LES OLIVERES

Concretament les tasques realitzades han consistit en la poda de l’arbrat i el canyissar que envaeixen els vorals, l’obertura de desaigües i de cunetes i el perfilat del camí amb grava i altres materials per tal de fer-lo transitable.

Aquestes millores s’han realitzat en el marc d’una subvenció de 12.000€ atorgada per la Diputació de Barcelona per a la millora de camins municipals d’ús públic. El consistori també ha rebut la mateixa subvenció per l’exercici 2021 que servirà per a la millora d’altres camins del municipi.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com