0 Shares 66 Views

S’aprova de forma definitiva el projecte per urbanitzar el polígon industrial de Santa Anna

20 d'octubre de 2021
66 Views
Per: AjSFB

L’execució de les obres incloses permetran donar per finalitzada la urbanització d’aquesta zona industrial.

La urbanització definitiva del polígon industrial de Santa Anna a Sant Fruitós de Bages fa un pas de gegant amb l’aprovació definitiva del projecte d’urbanització.

Aquest espai industrial del municipi, on operen actualment una quarantena d’empreses, no ha estat mai recepcionat pel consistori, ja que, per tal que es doni per finalitzada la seva urbanització, és necessària la realització de diverses obres pendents. Concretament s’han de realitzar millores en les xarxes de subministraments de sanejament, pluvials, aigua potable i xarxa elèctrica, algunes actuacions de pavimentació i la creació d’un nou accés a una de les parcel·les d’equipaments, tant per a vianants com per a trànsit rodat.

Pel consistori, la finalització de la urbanització d’aquest polígon es considera una obra prioritària, ja que disposar d’un polígon completament funcional suposarà una millora important tant per les empreses que actualment hi operen com per aquelles que s’hi vulguin implantar, i més en un moment com l’actual on és clau la ràpida reactivació de l’activitat econòmica.

Per tal de fer-ho possible s’ha aplicat un sistema de gestió de reparcel·lació en modalitat de cooperació, on el consistori pren la iniciativa d’assumit l’encàrrec de gestió de la seva urbanització i els propietaris faran front a les despeses corresponents.

Properament es farà la licitació i contractació de les obres, que s’executaran en un termini de nou mesos un cop s’hagin realitzat els tràmits previs necessaris, i suposaran una inversió, per part dels propietaris, de 1.194.400 €.

Un cop finalitzada la urbanització d’aquest sector, l’Ajuntament podrà recepcionar els vials, les zones verdes i les parcel·les d’equipament, i, el més important de tot, aquelles que siguin privades podran assolir la condició de solar.

La finalització de la urbanització d’aquest espai industrial permetrà que les empreses que necessitin adaptar les seves activats disposin d’un polígon finalitzat i que puguin implantar-se noves inversions pel municipi.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
35 views
35 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
97 views
97 views
Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.
101 views
101 views

Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.

Redacció - 1 de desembre de 2021
Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011
149 views
149 views

Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011

Redacció - 1 de desembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com