0 Shares 197 Views

S’aprova de forma definitiva el projecte per urbanitzar el polígon industrial de Santa Anna

20 d'octubre de 2021
197 Views
Per: AjSFB

L’execució de les obres incloses permetran donar per finalitzada la urbanització d’aquesta zona industrial.

La urbanització definitiva del polígon industrial de Santa Anna a Sant Fruitós de Bages fa un pas de gegant amb l’aprovació definitiva del projecte d’urbanització.

Aquest espai industrial del municipi, on operen actualment una quarantena d’empreses, no ha estat mai recepcionat pel consistori, ja que, per tal que es doni per finalitzada la seva urbanització, és necessària la realització de diverses obres pendents. Concretament s’han de realitzar millores en les xarxes de subministraments de sanejament, pluvials, aigua potable i xarxa elèctrica, algunes actuacions de pavimentació i la creació d’un nou accés a una de les parcel·les d’equipaments, tant per a vianants com per a trànsit rodat.

Pel consistori, la finalització de la urbanització d’aquest polígon es considera una obra prioritària, ja que disposar d’un polígon completament funcional suposarà una millora important tant per les empreses que actualment hi operen com per aquelles que s’hi vulguin implantar, i més en un moment com l’actual on és clau la ràpida reactivació de l’activitat econòmica.

Per tal de fer-ho possible s’ha aplicat un sistema de gestió de reparcel·lació en modalitat de cooperació, on el consistori pren la iniciativa d’assumit l’encàrrec de gestió de la seva urbanització i els propietaris faran front a les despeses corresponents.

Properament es farà la licitació i contractació de les obres, que s’executaran en un termini de nou mesos un cop s’hagin realitzat els tràmits previs necessaris, i suposaran una inversió, per part dels propietaris, de 1.194.400 €.

Un cop finalitzada la urbanització d’aquest sector, l’Ajuntament podrà recepcionar els vials, les zones verdes i les parcel·les d’equipament, i, el més important de tot, aquelles que siguin privades podran assolir la condició de solar.

La finalització de la urbanització d’aquest espai industrial permetrà que les empreses que necessitin adaptar les seves activats disposin d’un polígon finalitzat i que puguin implantar-se noves inversions pel municipi.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Fases Campionats de Catalunya
66 views
66 views

Fases Campionats de Catalunya

ASFE - 3 de juny de 2023
Horaris ASFE del cap de setmana
40 views
40 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 2 de juny de 2023
Secció FC Fruitosenc
81 views
81 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 2 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com