0 Shares 671 Views

Sant Fruitós de Bages tindrà dos hotels d’insectes al municipi

25 de juny de 2020
671 Views

La col·locació d’aquestes estructures permet evitar plagues i malalties a les àrees verdes
Sant Fruitós de Bages disposarà de 2 “hotels” d’insectes per tal d’afavorir la proliferació de fauna que eviti les plagues o malalties que puguin afectar a les àrees verdes del municipi.
Una d’aquestes estructures ja s’ha instal·lat a l’entrada del municipi, a tocar del camí que recorre els horts de La Sagrera i l’altre s’ubicarà l’entrada del parc de la Torre del Sanmartí, des de l’avinguda Lluís Companys. Aquest segon hotel d’insectes és previst que s’acabi de construir en el marc d’una acció participativa durant la Festa de la Tomacada d’enguany.

L’hotel reprodueix els hàbitats naturals dels insectes i serveix perquè s’hi puguin refugiar, ja que els proporciona un lloc idoni per protegir-s’hi durant l’hivern. Alhora, els facilita un espai tranquil per tal que hi facin les postes i es puguin reproduir. Cada espècie d’insecte té les seves preferències a l’hora de buscar refugi. Alguns en tenen prou amb una mica de palla, mentre que altres necessiten uns forats o uns cartrons.

L’objectiu del consistori amb aquestes instal·lacions és reduir la utilització de productes químics als jardins i parcs a través de la potenciació d’espècies animals com són els insectes.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Horaris del cap de setmana
43 views
43 views

Horaris del cap de setmana

ASFE - 30 de setembre de 2022
Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival
39 views
39 views

Diumenge es clouen les sessions del Clam Festival

Jaume Grandia - 30 de setembre de 2022
Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”
30 views
30 views

Espectacle “1 d’octubre, el poder de la gent”

Redacció - 30 de setembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com