0 Shares 798 Views

Sant Fruitós de Bages s’adhereix, un any més, a la Setmana de l’Energia

1 de juliol de 2019
798 Views

S’han programat tot un seguit d’activitats en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a  l’estalvi i l’eficiència energètica.

La primera de les activitats serà el proper dilluns 1 de juliol, a les 5 de la tarda a la Biblioteca municipal, amb un taller de construcció d’un cotxe solar a càrrec de El taller del bosc. Aquesta activitat ja té totes les places exhaurides.

El dimecres 3 de juliol, de 2/4 de 7 de la tarda a les 9 del vespre sota el Cobert de la Màquina de Batre hi haurà la instal•lació interactiva Enginys Eko poètiks, un activitat dirigida a tota la família amb diferents aparells que despertaran la imaginació i enginy dels participants.

El dijous 4 de juliol, també sota el Cobert de la Màquina de Batre, s’establirà el Punt d’Informació Energètica Mòbil amb un educador ambiental que informarà als ciutadans sobre diferents qüestions que puguin sorgir en relació al rebut de subministraments energètics o referent a mesures d’estalvi i eficiència energètica a la llar.

A banda, els alumnes de l’institut Gerbert d’Aurillac també van realitzar 3 sessions d’un taller de termoescalfadors en anglès el passat 11 de juny, en el marc del Programa  d’Informació i Dinamització als Centres d’Ensenyament Secundari (PIDCES).

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com