0 Shares 494 Views

Sant Fruitós de Bages s’adhereix a la iniciativa del Consell Comarcal del Bages “Tens un pis buit? Obre’m”

11 de març de 2020
494 Views

en conveni amb la Generalitat de Catalunya, ha posat en marxa la Borsa de Lloguer d’Habitatges per la comarca del Bages mitjançant la Borsa de Mediació per al Lloguer Social.
El seu objectiu és incrementar l’oferta de lloguer a preus per sota dels de mercat lliure per donar resposta a les necessitats de la població amb ingressos baixos.
Aquesta iniciativa ofereix als propietaris de pisos buits aconseguir un lloguer amb garanties. L’ens gestiona de forma gratuïta la gestió i tramitació del contracte, la realització de l’inventari, la selecció dels llogaters, la defensa jurídica en cas d’impagament i la mediació entre propietari i llogater durant la vigència del contracte, entre d’altres.
En el marc del mateix projecte també s’inclou diferents serveis pel model de masoveria urbana. Aquest model emergent consisteix en que el propietari d’un edifici o habitatge desocupat cedeix el dret a viure en la seva propietat a una persona o grup de persones que a canvi de no pagar lloguer, es comprometen a reformar i/o mantenir l’habitatge en bones condicions.
Les persones interessades en prendre part en aquest projecte poden dirigir-se a l’oficina de Rehabilitació i Habitatge del Consell Comarcal del Bages a la Muralla Sant Domènec 24 de Manresa, al telèfon 93 693 03 61 o per correu electrònic a habitatge@ccbages.cat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com