0 Shares 741 Views

Sant Fruitós de Bages presenta material divulgatiu sobre la tasca de Lluís Espinal en el món cinematogràfic

30 de maig de 2020
741 Views

El propassat dissabte, 23 de maig, s’havia de celebrar l’Acte Central de l’Any Lluís Espinal en commemoració del 40è aniversari del seu assassinat.

Sant Fruitós de Bages commemora aquest any 2020 l’Any Espinal, un any d’activitats i propostes per donar a conèixer el cèlebre santfruitosenc.

El passat dissabte 23 de maig hi havia prevista la celebració de l’Acte Central amb una jornada d’activitats a Sant Benet de Bages. El fil conductor de la jornada girava a l’entorn de la figura d’Espinal com a comunicador i cineasta i sobre el poder dels mitjans com a arma de denúncia social a través de debats i xerrades de professionals d’aquest camp.

Des del municipi es vol donar continuïtat a aquest any de celebracions i és per aquest motiu que us presentem un audiovisual on aprendre més sobre la figura d’Espinal de la mà del cineasta Antonio Eguino, qui va ser testimoni del treball del santfruitosenc en el camp del cinema. El vídeo es pot visualitzar en el següent enllaç: Lluís Espinal, símbol d’uns valors ben vius.

La jornada, que s’havia de celebrar a Sant Benet de Bages, a banda d’incloure la part més professional, també tenia la voluntat d’acostar a tots els públics la figura d’Espinal d’una forma més amena i lúdica combinant el folklore, la gastronomia i les activitats pels més petits. En aquest sentit l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un tastet del dossier didàctic, que properament veurà la llum, on tota la família pot investigar qui va ser el santfruitosenc Lluís Espinal.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
87 views
87 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1227 views
1227 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com