0 Shares 522 Views

Sant Fruitós de Bages posa en funcionament 2 nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics als polígons Casa Nova i Sant Isidre

25 de setembre de 2019
522 Views

Aquestes dues noves estacions són de càrrega ràpida i es troben al carrer Aneto i al carrer Montsant, a tocar de la carretera de Berga.

El dimarts 10 de setembre han entrat en funcionament 2 nous equips dobles (per a 4 vehicles) de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics. Aquests aparells s’han instal·lat al carrer Montsant del polígon Casa Nova i al carrer Aneto del polígon Sant Isidre.
Aquestes dues estacions de càrrega elèctrica funcionen amb un software de gestió i control compatible amb els aparells que ja hi ha instal·lats al nucli de Sant Fruitós de Bages i permeten carregar el vehicle elèctric de forma completa en un màxim de 20 minuts.
Recordem que el municipi ja disposa de 2 punts dobles de recàrrega semiràpida públics i gratuïts (temps de recàrrega completa màxim de 2 hores): un a la carretera de Vic, a l’alçada de la plaça Onze de Setembre, i l’altre a l’avinguda Bertrand i Serra.

El sistema de funcionament d’aquests dos nous punts als polígons és el mateix que a la resta de punts de recàrrega que actualment ja es troben instal·lats al municipi, de forma gratuïta, i a través de la targeta municipal del servei de recàrrega de vehicles elèctrics. La qual es pot sol·licitar de forma telemàtica mitjançant la web de l’Ajuntament (https://www.santfruitos.cat/seu-electronica/serveis-i-tramits/tramits/sol-licitud-de-la-targeta-del-servei-de-recarrega-de-vehicles-electrics ).

Els punts de recàrrega també funcionen mitjançant qualsevol de les targetes d’altres municipis catalans que formen part de la l’Aliança de Municipis per a la Interoperativitat, amb el clauer d’Electromaps, i a través d’una App.

Amb aquests dos nous punts, Sant Fruitós de Bages fa un pas més per ampliar l’oferta de punts de càrrega gratuïta a la via pública. Essent els primers punts de càrrega ràpida instal·lats al municipi.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

10è aniversari de la nova biblioteca
79 views
79 views

10è aniversari de la nova biblioteca

Redacció - 18 de juny de 2024
Eleccions Parlament Europeu 2024
60 views
60 views

Eleccions Parlament Europeu 2024

Redacció - 18 de juny de 2024
Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent
60 views
60 views

Opinions de sobretaula: Una gimcana diferent

Marina Puigdellívol - 18 de juny de 2024
Darreres activitats del curs
79 views
79 views

Darreres activitats del curs

Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós. - 17 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com