0 Shares 310 Views

Sant Fruitós de Bages participa un any més amb la Marató de TV3 amb una matinal d’activitats solidàries.

18 de desembre de 2020
310 Views

Per Ajuntament de Sant Fruitós de Bages –

Sant Fruitós de Bages viurà el dissabte 19 de desembre una matinal solidària per tal de recaptar fons per la Marató de TV3 que enguany va destinada a la investigació per combatre la Covid-19.

A partir de les 10 del matí, les persones que facin un donatiu, podran participar en la pintada d’un mural col·lectiu entorn del Cobert de la Màquina de Batre.
De la mà de l’artista local Clara Oliveres els participants podran posar el seu granet de sorra en forma de paraula i deixar-lo plasmat en una paret. Es podrà participar en la pintada fins a la una del migdia.

Per tal d’amenitzar la jornada, l’entitat El Club de la Guitarra oferirà, des de les 12 i fins a ¾ d’una del migdia, un concert de cançons nadalenques sota el Cobert de la Màquina de Batre.

La matinal finalitzarà amb un enlairament de globus solidaris entorn de la mateixa plaça Onze de Setembre. Aquests globus, que són de material biodegradable, es podran adquirir fent un donatiu.

A banda, durant tot el matí hi haurà guardioles solidàries per tal que les persones que ho desitgin puguin fer el seu donatiu. Tots els diners que es recaptin aniran a parar íntegrament a la Marató de TV3. Totes les activitats es realitzaran seguint els protocols sanitaris i de prevenció necessaris.

Recordem que en el marc dels actes solidaris per La Marató, també s’ha realitzat la projecció del documental “100 dies” que narra les vivències dels avis de la residència El Lledoner i d’altres centres de Catalunya. La doble sessió d’aquest documental ha permès recaptar uns 200 euros que també s’entregaran a la Fundació de La Marató.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
40 views
40 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
34 views
34 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
33 views
33 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com