0 Shares 491 Views

Sant Fruitós de Bages participa un any més amb la Marató de TV3 amb una matinal d’activitats solidàries.

18 de desembre de 2020
491 Views

Per Ajuntament de Sant Fruitós de Bages –

Sant Fruitós de Bages viurà el dissabte 19 de desembre una matinal solidària per tal de recaptar fons per la Marató de TV3 que enguany va destinada a la investigació per combatre la Covid-19.

A partir de les 10 del matí, les persones que facin un donatiu, podran participar en la pintada d’un mural col·lectiu entorn del Cobert de la Màquina de Batre.
De la mà de l’artista local Clara Oliveres els participants podran posar el seu granet de sorra en forma de paraula i deixar-lo plasmat en una paret. Es podrà participar en la pintada fins a la una del migdia.

Per tal d’amenitzar la jornada, l’entitat El Club de la Guitarra oferirà, des de les 12 i fins a ¾ d’una del migdia, un concert de cançons nadalenques sota el Cobert de la Màquina de Batre.

La matinal finalitzarà amb un enlairament de globus solidaris entorn de la mateixa plaça Onze de Setembre. Aquests globus, que són de material biodegradable, es podran adquirir fent un donatiu.

A banda, durant tot el matí hi haurà guardioles solidàries per tal que les persones que ho desitgin puguin fer el seu donatiu. Tots els diners que es recaptin aniran a parar íntegrament a la Marató de TV3. Totes les activitats es realitzaran seguint els protocols sanitaris i de prevenció necessaris.

Recordem que en el marc dels actes solidaris per La Marató, també s’ha realitzat la projecció del documental “100 dies” que narra les vivències dels avis de la residència El Lledoner i d’altres centres de Catalunya. La doble sessió d’aquest documental ha permès recaptar uns 200 euros que també s’entregaran a la Fundació de La Marató.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu
101 views
101 views

CEFAR aposta pel patinatge inclusiu

CEFAR - 20 de maig de 2024
Frase de la setmana. Thomas Carlyle
7780 views
7780 views

Frase de la setmana. Thomas Carlyle

Redacció - 20 de maig de 2024
El discret encant de la primavera
79 views
79 views

El discret encant de la primavera

Miquel Puig Soler - 17 de maig de 2024
Comunicat de Premsa – ERC
157 views
157 views

Comunicat de Premsa – ERC

Secció Local ERC-Sant Fruitós de Bages - 17 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com