0 Shares 395 Views

Sant Fruitós de Bages organitza una jornada de neteja de l’entorn en el marc del European Clean Up Day

6 de maig de 2021
395 Views
Text i foto: Aj SFB

L’activitat es realitzarà el diumenge 9 de maig en diferents espais naturals del municipi.

En el marc de la setmana europea de la prevenció de residus, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha organitzat la 8a edició del Clean Up Day, una iniciativa a escala europea per tal de reduir el nombre de residus abocats a la natura.

En el darrer any, a causa de les restriccions de mobilitat, els veïns i veïnes del municipi hem redescobert el nostre entorn natural més proper i la importància que pren en el nostre dia a dia. Per aquest motiu cal preservar-lo i mantenir-lo net.

Aquesta jornada de neteja de l’entorn se celebrarà el diumenge 9 de maig. La sortida de l’activitat es realitzarà a les 8 del matí des del Nexe-Espai de Cultura i les persones que hi prenguin part es dirigiran a diferents punts del municipi per iniciar la jornada de neteja.

Prèviament, el divendres 7 de maig, alumnes de l’institut Gerbert d’Aurillac i usuaris del Centre Ocupacional d’Ampans al municipi també realitzaran una acció de neteja de l’entorn natural.

En l’anterior edició, celebrada el 2019, els voluntaris van recollir més de 200 quilos de deixalles de tota mena: envasos, cartrons, mobiliari de la llar, aparells electrònics, fustes i runes entre d’altres.

Les persones interessades a participar-hi han d’inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos?lang=es_ES

L’acció està organitzada per l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages amb la col·laboració del grup excursionista Posa’t en Marxa.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com