0 Shares 523 Views

Sant Fruitós de Bages ofereix una alternativa educativa a les expulsions dels alumnes de l’institut

26 de febrer de 2020
523 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, l’institut i la Residència l’Onada han realitzat un conveni de col·laboració per dur a terme el “projecte d’aprenentatge i comunitat”.
El projecte d’aprenentatge i comunitat, impulsat per l’institut Gerbert d’Aurillac, pretén millorar la convivència al centre educatiu, donar una resposta alternativa a aquells alumnes que generen conflictes a l’aula i alhora realitzar un treball en benefici del municipi i les seves persones. En aquest sentit s’ha impulsat de nou aquest model educatiu que farà que els alumnes que es mostrin desmotivats, que rebutgin el sistema escolar o que hagin estat sancionats per faltes de conducta amb els seus companys o amb personal del centre, realitzin treballs comunitaris a la Residència per a la gent gran del municipi.
El projecte, destinat als alumnes d’ESO, consisteix en la participació en diferents activitats en el centre residencial com tallers, activitats d’animació, lectura col·lectiva, acompanyament, etc. durant un matí a la setmana.
La implantació d’aquest projecte pretén reduir les actituds que generen problemes de convivència oferint als joves alternatives a les tradicionals sancions que posin a l’adolescent en situacions reals que els puguin ajudar a créixer en valors i responsabilitat alhora que se’ls apropa al món laboral.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com