0 Shares 501 Views

Sant Fruitós de Bages ofereix mesures alternatives per als joves sancionats per tinença o consum de substàncies estupefaents

14 d'octubre de 2020
501 Views

Per: Ajuntmanet

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ofereix als joves menors d’edat que han estat denunciats per consum o tinença de substàncies estupefaents, mesures alternatives més pedagògiques que la sanció econòmica.

El consistori, de la mà del consell comarcal del Bages, es va adherir a aquesta mesura a la qual ja hi ha participat diversos joves del municipi.

Quan una persona menor d’edat és denunciada pels agents, se li imposa una multa que pot oscil·lar entre els 600 i els 3.000 €. És en aquest moment on s’ofereix la possibilitat d’adherir-se a aquesta mesura educativa que promou el compromís de cada jove a través d’una acció de tipus pedagògic a càrrec del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de la Fundació Althaia.

Aquesta iniciativa té un doble objectiu: per una banda, que sigui en benefici del mateix jove incidint amb mesures positives per ell, implicant el seu entorn familiar i personal en el seu procés educatiu. I de l’altra, que beneficiï la comunitat, en la mesura que pot comprar una disminució dels riscos que aquestes conductes causen per a la seguretat ciutadana.

Un cop superada l’activitat si l’informe és favorable, s’anul·la la sanció administrativa que és de 600 euros. En cas que el jove reincideixi, la legislació preveu l’oportunitat de repetir el taller.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
27 views
27 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
A l’ASFE no parem
38 views
38 views

A l’ASFE no parem

ASFE - 1 de juliol de 2022
Programa Festa Major 2022
83 views
83 views

Programa Festa Major 2022

Redacció - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com