0 Shares 567 Views

Sant Fruitós de Bages obre el període per presentar candidatures a Pubilla i Hereu del 2019

20 de juny de 2019
567 Views

Els joves interessats poden presentar les candidatures fins el proper 27 de juny.

El proper divendres 5 de juliol, a les 8 del vespre sota el Cobert de la Màquina de Batre, els actuals Pubilla i Hereu de Sant Fruitós de Bages, Mariona Sagués i Roc Grandia donaran  relleu, tal com marca la tradició, als nous representants en un acte emmarcat dins la Festa Major d’Estiu.

Els interessats en presentar candidatura per a ser escollits com a Pubilla i Hereu de Sant Fruitós de Bages durant el 2019, han de ser joves nascuts entre els anys 1997 i 2002  (ambdós inclosos).

L’elecció es basarà en un examen escrit i una entrevista on el jurat  valorarà cada candidat per emetre un veredicte. El jurat estarà constituït pel regidor de cultura, un membre del Foment de les Tradicions Catalanes, tres membres d’entitats del municipi i els dos representants sortints.

Es realitzarà el dissabte dia 29 de juny a les 10  del matí a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

El període per a presentar candidatures és fins al 27 de juny i es poden realitzar enviant un correu electrònic amb la candidatura a pubillatge.sfb@gmail.com, o presentant la documentació a l’Àrea de Cultura, C/Padró, 72 o al NexeJove.

Recordem que Sant Fruitós de Bages va recuperar el símbol de la Pubilla i l’Hereu durant la passada Festa Major d’Estiu.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com