0 Shares 374 Views

Sant Fruitós de Bages instal·la un circuit d’orientació per l’entorn natural del municipi per fer en família o grup bombolla

20 de gener de 2021
374 Views

Per: Ajuntament de SFB.-

L’activitat es podrà realitzar els matins dels dies 23 i 24 de gener

En el marc de les activitats de la Festivitat de Sant Fruitós, el consistori ha programat una proposta lúdic-esportiva per tal que els santfruitosencs i santfruitosenques puguin descobrir i gaudir de l’entorn natural sense sortir del municipi.

Es tracta d’una ruta d’entre 4 i 5 km, de traçat fàcil i apte per a nens, que es realitzarà a través d’un mapa. Els participants en l’activitat hauran de trobar les balises o pistes que s’indiquin en el plànol i d’aquesta manera realitzaran un itinerari panoràmic per la zona de Les Brucardes on podran contemplar la vall del Llobregat, les vistes a la muntanya de Montserrat i altres indrets naturals i paisatgístics del municipi.

Aquesta activitat, pensada per a realitzar en família o grup bombolla de fins a un màxim de 6 persones, es podrà realitzar el dissabte 23 i el diumenge 24 de gener des de les 9:30 hores i fins a les 12:30 hores i l’inici de l’activitat es realitzarà de manera esglaonada amb sortides cada 10 minuts des de la plaça de l’Hostal de Les Brucardes.

Els grups interessats a participar-hi han de comprar prèviament una entrada de 5 € per grup amb la seva hora concreta de sortida, al següent enllaç: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos

L’activitat s’iniciarà a l’hora indicada per a cada grup amb una explicació a càrrec de Dinàmic Guies qui lliuraran el mapa al grup i  explicaran el funcionament de l’activitat.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
38 views
38 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
32 views
32 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
32 views
32 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com