0 Shares 631 Views

Sant Fruitós de Bages inaugurarà la reformada plaça del Primer d’Octubre amb una matinal esportiva

26 de setembre de 2019
631 Views

A la inauguració del proper 28 de setembre s’estrenaran les dues noves pistes de futbol i bàsquet que s’hi ha construït.

El proper dissabte 28 de setembre, a partir de les 10 del matí, es celebrarà una matinal esportiva i l’acte oficial d’inauguració de la plaça que finalitzarà amb un vermut popular.

Les activitats començaran a les 10 del matí amb un 3×3 de bàsquet mixte i per a totes les edats i continuarà amb un torneig de futbol familiar a les 12 del migdia on s’hi poden inscriure equips de pares, de mares, d’avis, d’àvies, germans, germanes… Els equips poden ser mixtes i s’adaptaran els emparellaments en funció de l’edat dels participants. Els interessants en participar tant en el 3×3 com en el torneig de futbol s’han d’inscriure prèviament a través de la web municipal: https://www.santfruitos.cat/ambits/esports/inscripcions-3×3-i-futbol-familiar-inauguracio-pl-1-doctubre

Les millores realitzades a la nova plaça han consistit en la nova pavimentació de la pista amb una tonalitat adaptada amb l’entorn i s’hi han construït dues pistes esportives de futbol i bàsquet amb les seves cistelles i porteries corresponents. A banda, a tot l’entorn s’hi ha construït una pista de patinatge perimetral i una zona de skate.

Les millores en aquest punt de trobada de la urbanització de Pineda de Bages també han consistit en la col·locació de nou mobiliari i la millora de les escalesi la barana d’accés al recinte.

El cost total de l’actuació ha estat d’aproximadament 95.000€

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com