0 Shares 286 Views

Sant Fruitós de Bages impulsa un projecte per tal de promoure l’esport en edat escolar    

25 de setembre de 2021
286 Views
Per: AjSFB

 

 

En aquesta primera edició l’activitat va dirigida a nens i nenes de primer i segon de primària de les escoles del municipi.

Amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre els infants del municipi, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, conjuntament amb les entitats esportives, els centres educatius i les associacions de famílies, impulsen, per aquest curs escolar, un nou projecte per tal de promoure l’esport entre els infants.

Aquesta iniciativa pionera al municipi neix fruit de la voluntat de promoure entre els infants els valors de l’esport, el treball dels hàbits saludables i alhora proporcionar una activitat poliesportiva i variada que augmenti les habilitats físiques dels infants.

Les activitats, que s’iniciaran aquest mes d’octubre, van dirigides a nens i nenes de 1r i 2n de primària i es realitzaran als mateixos centres educatius i també en les diferents instal·lacions esportives del municipi, fora de l’horari escolar.

Els horaris seran:

  • Escola Pla del Puig, els divendres de 16:30 a 17:30h.
  • Escola Paidos, els dimarts de 13:00 a 14:00h.
  • Escola Monsenyor Gibert, els dijous de 13:30 a 14:30h.

Aquest projecte inclou la pràctica d’esports individuals i d’esports col·lectius i també altres pràctiques al medi natural. Aquesta activitat tindrà un cost simbòlic d’entre 20 i 30 €  per a tot el curs.

Les famílies interessades en prendre-hi part poden apuntar-se a través del següent enllaç https://forms.gle/xQnfoB3i2ppMzgB97

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com