0 Shares 483 Views

Sant Fruitós de Bages i les Festes.

18 d'agost de 2020
483 Views

Font: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Festa Major d’hivern

Se celebra el 21 de gener, onomàstica de Sant Fruitós, i entre els actes s’inclou la Marxa del Terme, una caminada popular amb una gran participació, organitzada pel Grup Excursionista Posa’t en Marxa i la ballada de sardanes a l’església.

La Festa de l’Arròs

Declarada d’interès turístic, és un àpat popular que se cele-bra el diumenge de Carnestoltes, els orígens rau en donar de menjar els més desafavorits per preparar-se per l’abstinència de Quaresma. Actualment se serveixen 3.000 racions d’arròs. A més del dinar popular, la Festa ofereix un variat programa d’activitats per a tota la família centrades en la cultura popular i tradicional. La Festa de l’Arròs s’engloba en el conjunt d’acti-vitats que es fan per celebrar Carnestoltes.

Festival Internacional de Música Clàssica de Sant Fruitós de Bages

Els dijous del mes de de juliol, al vespre

Altres Festes.

Cantada de Caramelles

Cada any per la festa de Pasqua, des de fa més d’un segle, a Sant Fruitós hi ha caramelles.Molts anys enrrere hi havien hagut fins a tres colles, “El Casi-no”, “La Cooperativa” i “El Centre parroquial”. Actualment i desde la dècada dels anys 70, és l’Agrupació Coral Sant Fruitós qui fa la Cantada de Caramelles.

Festa Major d’estiu

El primer cap de setmana de juliol i durant tota la setmana es desenvolupa un ample programa d’activitats festives.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com