0 Shares 464 Views

Sant Fruitós de Bages exposa el projecte de recàrrega de vehicles elèctrics del municipi en una jornada organitzada per l’Institut Català d’Energia

29 de gener de 2021
464 Views
Per: Ajuntament de SFB.-

El servei de recàrrega per a vehicles elèctrics de Sant Fruitós de Bages ha estat un dels casos exposats durant la jornada impulsada des de l’Institut Català d’Energia, i en el marc de l’Aliança de municipis per a la interoperativitat, per afrontar les virtuts i les mancances dels projectes de recàrrega de vehicles elèctrics als municipis.

Concretament la trobada ha servit per posar sobre la taula la transició de les actuals estacions de recàrrega gratuïtes a estacions de pagament, per tal de poder-les fer sostenibles econòmicament. En el cas de Sant Fruitós de Bages suposen actualment un cost de 25.000 euros anuals. A banda també s’ha  exposat la problemàtica del mal ús dels carregadors per part d’alguns usuaris que deixen estacionat el vehicle un cop la recàrrega ja ha finalitzat.

Recordem que aquesta Aliança és una plataforma per compartir de les dades dels equips de recàrrega que permet amb qualsevol targeta poder utilitzar el punt de recàrrega de qualsevol municipi o entitat pública que en forma part. A més també permet saber les característiques de cada aparell i la seva disponibilitat.

Actualment formen part de l’Aliança els ajuntaments de Sant Fruitós de Bages, Barcelona, Reus, Lleida, Girona, l’AMB, Amposta, Cambrils, Cabrera de Mar i Molins de Rei.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
47 views
47 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com