0 Shares 272 Views

Sant Fruitós de Bages exposa el projecte de recàrrega de vehicles elèctrics del municipi en una jornada organitzada per l’Institut Català d’Energia

29 de gener de 2021
272 Views
Per: Ajuntament de SFB.-

El servei de recàrrega per a vehicles elèctrics de Sant Fruitós de Bages ha estat un dels casos exposats durant la jornada impulsada des de l’Institut Català d’Energia, i en el marc de l’Aliança de municipis per a la interoperativitat, per afrontar les virtuts i les mancances dels projectes de recàrrega de vehicles elèctrics als municipis.

Concretament la trobada ha servit per posar sobre la taula la transició de les actuals estacions de recàrrega gratuïtes a estacions de pagament, per tal de poder-les fer sostenibles econòmicament. En el cas de Sant Fruitós de Bages suposen actualment un cost de 25.000 euros anuals. A banda també s’ha  exposat la problemàtica del mal ús dels carregadors per part d’alguns usuaris que deixen estacionat el vehicle un cop la recàrrega ja ha finalitzat.

Recordem que aquesta Aliança és una plataforma per compartir de les dades dels equips de recàrrega que permet amb qualsevol targeta poder utilitzar el punt de recàrrega de qualsevol municipi o entitat pública que en forma part. A més també permet saber les característiques de cada aparell i la seva disponibilitat.

Actualment formen part de l’Aliança els ajuntaments de Sant Fruitós de Bages, Barcelona, Reus, Lleida, Girona, l’AMB, Amposta, Cambrils, Cabrera de Mar i Molins de Rei.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota informativa setmanal de la parròquia: Diumenge 3 de juliol de 2022  XIV de durant l’any Cicle -C
29 views
29 views

Nota informativa setmanal de la parròquia: Diumenge 3 de juliol de 2022 XIV de durant l’any Cicle -C

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 2 de juliol de 2022
Opinions de sobreatula – Bona Festa Major
40 views
40 views

Opinions de sobreatula – Bona Festa Major

Jordi Morros - 2 de juliol de 2022
7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet
190 views
190 views

7 de tapes + 7 de vins triomfa al Bosquet

Redacció - 1 de juliol de 2022
FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
37 views
37 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com