0 Shares 531 Views

Sant Fruitós de Bages donarà la benvinguda a les festes de Nadal amb el primer mercat de Nadal del municipi

19 de novembre de 2021
531 Views
Per: AjSFB

 

Una vintena de parades de fusta, ompliran el Cobert de la Màquina de Batre de comerç local, artesania i propostes d’oci i nadalenques per a tots els públics.

Comerç local, productes artesans, gastronomia, música, actes tradicionals i propostes nadalenques ompliran el Cobert de la Màquina de Batre en el primer mercat de Nadal de Sant Fruitós de Bages.

Els caps de setmana de l’11 i 12, i 18 i 19 de desembre, la plaça Onze de setembre transportarà als assistents als mercats tradicionals de Nadal Centreeuropeus amb una vintena de parades de fusta dissenyades per l’ocasió, llums i decoració nadalenca, i tot plegat presidit per un arbre de Nadal que lluirà al bell mig del Cobert.

En aquest màgic escenari, els visitants podran comprar productes del comerç local i d’artesania mentre gaudeixen de diferents propostes gastronòmiques com vi calent, xocolata desfeta o crepes.

El voltant del majestuós arbre es convertirà en un escenari on durant els quatre dies de mercat s’hi faran propostes de la mà de les entitats locals: tallers infantils, danses, música, concerts,…

Els més petits de la casa trobaran en aquest espai l’escenari ideal per poder entregar les seves cartes al patge reial, que també ens visitarà durant aquests dies.

Aquest primer mercat de Nadal al municipi neix com una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Associació de Comerciants, Sant Fruitós Comerç Actiu, per tal d’oferir una proposta de comerç de proximitat de qualitat durant les festes nadalenques, tant pels veïns i veïnes com pels visitants de la resta de la comarca.

El cartell promocional d’aquest primer mercat de Nadal representa tant la iniciativa com la il·lusió que sorgeix quan s’estripa l’embolcall d’un regal.

A partir del mes de desembre, es disposarà a la web municipal www.santfruitos.cat d’un espai on es podran consultar les diferents activitats que s’hi realitzaran.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com