0 Shares 409 Views

Sant Fruitós de Bages dóna la benvinguda a les festes amb l’encesa dels llums de Nadal

3 de desembre de 2021
409 Views
Per: AjSFB

 

Aquest divendres 3 de desembre, entre les 5 i les 6 de la tarda, Sant Fruitós de Bages s’il·luminarà progressivament amb l’encesa de les llums de Nadal de tot el municipi.

Aquest any s’il·luminaran els principals carrers del nucli, de les 4 urbanitzacions i també els edificis més emblemàtics.

El perfil de l’edifici l’ajuntament comptarà amb dues cortines de llum i com a novetat es podrà veure, al balcó, un element en tres dimensions.

Com a novetat també cal destacar la nova il·luminació que perfilarà l’església de La Sagrera i les dues cortines de llums que lluiran sobre la passarel·la de la C-16.

El pavelló municipal també comptarà amb un perfilat de llums i el cobert de la Màquina de Batre lluirà amb boles de Nadal penjades a la coberta. La plaça Alfred Figueras s’il·luminarà amb un arbre de 10 metres d’alçada ubicat just al davant de l’edifici del Nexe- Espai de Cultura.

L’encesa de llums començarà aquest divendres i finalitzarà després de la nit de Reis. Els dies festius i vigílies la lluminària estarà encesa fins a la una de la matinada, la resta de dies s’apagarà pels volts de les 11 de la nit.

Aquest any cal destacar que l’Ajuntament ha comprat una quarta part dels llums de Nadal per tal de no haver-los de llogar tal com s’havia fet fins ara. Aquest canvi permetrà, a la llarga, amortitzar la despesa i que el cost acabi sent inferior.

Amb aquesta encesa de llums, Sant Fruitós de Bages dóna la benvinguda a les festes de Nadal i es vesteix de gala per tal que la gent surti al carrer i realitzi les seves compres al comerç local.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com