0 Shares 624 Views

Sant Fruitós de Bages celebrarà el dia de la dona amb una nit per a públic femení, una caminada i l’adhesió a la campanya “t’ho estàs perdent”

3 de març de 2020
624 Views

En motiu del dia de la dona, que es celebra el proper 8 de març, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha organitzat diversos actes lúdics i reivindicatius.
El dijous 5 de març, es realitzarà una caminada fins al Parc de l’Agulla on es farà una sessió de consciència corporal. Posteriorment es compartirà un dinar de carmanyola. La sortida es realitzarà des del Nexe-Espai de Cultura a 2/4 d’11 del matí. Cal portar roba i calçat còmodes, aigua i dinar.
Per la nit del divendres 6 de març s’ha organitzat, al teatre Casal Cultural a partir de ¾ de 9 del vespre una nit de dones.

La vetllada consistirà en un vespre per a públic femení que inclourà un sopar de pinxos amenitzat per l’espectacle de teatre musical “Cançons d’una vida” de la companyia Ai Carai. Per tal de participar-hi cal adquirir prèviament una entrada de 3€ que inclou dues copes de vi i 3 pinxos. Els tiquets es poden comprar a l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania fins a finalitzar existències.
El diumenge 8 de març la façana de l’Ajuntament lluirà el llaç lila per commemorar el dia de la dona i enguany es llegirà el manifest institucional de la jornada a les instal·lacions esportives del municipi adherint-se d’aquesta manera a la campanya #thoestasperdent pel foment de l’esport femení als mitjans de comunicació.
La lectura es realitzarà al pavelló d’esports a partir de les 10 del matí i posteriorment al camp de futbol pels volts de les 11. Al finalitzar les lectures es realitzaran fotografies de grup d’adhesió a la campanya.
El Ple municipal del proper 12 de març té previst adherir-se a la campanya #Thoestasperdent, per tal donar visibilitat a l’esport femení als mitjans comunicació.
La celebració compta amb la col·laboració de l’Escola de Futbol Sant Fruitós, el Futbol Club Fruitosenc, l’ASFE i l’AEE Paidos.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com