0 Shares 76 Views

Sant Fruitós de Bages celebra la Diada sota el Cobert de la Màquina de Batre

10 de setembre de 2021
76 Views
Per: AjSFB.-

El dissabte 11 de setembre Sant Fruitós de Bages celebrarà la Diada Nacional de Catalunya entorn de la plaça Onze de Setembre i el Cobert de la Màquina de Batre.

L’acte s’iniciarà a les 11 del matí amb la tradicional hissada de la senyera a càrrec de la Pubilla i l’Hereu del municipi, la Daniela Sagués Martín i el Lluc Grandia Mazcuñan.

A continuació els assistents podran gaudir amb les actuacions de l’esbart Som Riu d’Or, i dels Geganters i Grallers de Sant Fruitós. Posteriorment es realitzarà la lectura del manifest institucional i es clourà la celebració amb el cant d’Els Segadors.

Posteriorment se celebrà una ballada de sardanes a la mateixa plaça.

L’accés al recinte estarà controlat i s’aplicaran totes les mesures sanitàries vigents.

Prèviament a la celebració institucional, a les 8 del matí des del Cobert de la Màquina de Batre, es realitzarà la tradicional caminada fins a Sant Benet de Bages organitzada per la Parròquia. Un cop al monestir, se celebrarà un acte cívic/religiós amb motiu de la Diada i cap a 2/4 de 10 es retornarà al municipi. Aquest acte està organitzat per la parròquia i el grup excursionista Posa’t en marxa.

Pel que fa a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona, l’ANC de Sant Fruitós ha organitzat autobusos per tal de facilitar als veïns i veïnes el desplaçament. L’autobús sortirà a la una del migdia des de la carretera de Vic, a l’alçada de la plaça Onze de setembre, i retornarà al mateix punt pels volts de les vuit del vespre.

Les persones interessades a assistir-hi poden reservar una plaça per 12 € a l’Òptica Bages (C/ German Duran, 1).

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Copa Bages
29 views
29 views

Copa Bages

Redacció - 24 de setembre de 2021
Horaris ASFE SFB
740 views
740 views

Horaris ASFE SFB

Redacció - 24 de setembre de 2021
Editorial 1563.
82 views
82 views

Editorial 1563.

Redacció - 24 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com