0 Shares 651 Views

Sant Fruitós de Bages celebra el Dia Internacional dels Museus amb un avanç del què serà la museïtzació del nou equipament

25 de maig de 2020
651 Views

El nou Museu Municipal, dedicat a la memòria de la vinya i el vi, és previst que s’inauguri el proper dissabte 27 de juny.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha tret a la llum un tastet del contingut que es podrà visualitzar al nou Museu Municipal per tal de afegir-se al Dia Internacional dels Museus que es va celebrar el passat dilluns 18 de maig. Després del tancament dels museus degut a la pandèmia provocada per la Covid-19, el Dia Internacional dels Museus 2020 es celebra en format digital.

Cada any, per celebrar aquesta efemèride s’organitza una jornada lúdica, conjuntament amb el Col·lectiu de Recerca Històrica, per tal de posar en valor i donar a conèixer la història i el patrimoni de Sant Fruitós de Bages, ja sigui a través de caminades temàtiques, itineraris històrics o altres activitats de caire cultural que sempre finalitzen amb un sopar popular i una actuació musical.

Enguany, degut a l’actual situació us proposem començar a conèixer el nou museu del municipi, que és previst que s’inauguri el proper dissabte 27 de juny al vespre. Aquest nou equipament, ubicat a la planta baixa de l’edifici de Cal Casajoana, està dedicat a la memòria de la vinya i a la producció de vi i licors al poble i al Pla de Bages.

Per tal de celebrar aquest dia internacional dels museus, us oferim un petit audiovisual realitzat a través de la memòria oral del nostre municipi. Podeu visualitzar-lo a través del següent enllaç:  https://youtu.be/6SRlGg-J0iw

Pels més petits de la casa també us posem a l’abast, a la web municipal https://www.santfruitos.cat/ , dues propostes didàctiques que formaran part de les activitats que realitzaran els infants que visitin l’equipament durant les visites escolars.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
87 views
87 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com