0 Shares 926 Views

Sant Fruitós de Bages acull l’exposició de fotografies “Mai cap infant ha començat una guerra” amb fotografies del camp de refugiats d’Idomeni

10 de novembre de 2019
926 Views

La mostra és obra de la pediatra barcelonina Eva Galofré.
La Biblioteca de Sant Fruitós de Bages acull fins el proper 9 de novembre l’exposició “Mai cap infant ha començat una guerra. Viatge cap al cap de refugiats d’Idomeni” que retrata en primera persona el recorregut que fan avui dia milers d’exiliats en el seu camí cap Europa.
L’exposició és obra de la pediatra Eva Galofé qui va viatjar al camp d’Idomeni per atendre als nens refugiats al febrer del 2016. En tornar del viatge va decidir convertir les seves fotografies en una mostra per explicar la situació que viuen les persones que han de fer el llarg viatge entre l’Afganistan i Europa.
L’exposició ha fet parada a les escoles Pla del Puig i Monsenyor Gibert abans d’arribar a la Biblioteca. Els alumnes l’han treballat a l’aula i en l’exposició de la Biblioteca també es poden veure alguns dels treballs sorgits de les reflexions fetes pels alumnes.
En la inauguració, que s’ha celebrat aquest dijous 31 d’octubre hi ha assistit Jordina Cunill, Treballadora Social del CAP de Sant Fruitós i impulsora de l’exposició al municipi, Júlia Rocadembosch, Directora de l’Escola Pla del Puig, Núria Clarella, Regidora d’Ensenyament i Sanitat i Joan Carles Batanés, Alcalde de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
18 views
18 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com