0 Shares 345 Views

Sant Fruitós de Bages acull el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran

6 de novembre de 2019
345 Views

Sant Benet de Bages ha estat l’escenari aquest divendres, del 8è Congrés Nacional de la Gent Gran, un espai de trobada que es celebra cada 4 anys per tal de debatre i arribar a consensos sobre les necessitats d’aquest col·lectiu.
El Congrés, que ha estat presidit pel conseller de Treball, Afers Socials i Famílies l’honorable Chakir El Homrani, s’ha convocat a proposta del Ple del Consell de la Gent Gran de Catalunya.
En la taula presidencial també hi ha pres part el secretari d’Afers Socials i Famílies, David Agustí, la regidora d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Núria Clarella, la Presidenta del Consell Comarcal del Bages, Estefania Torrente i el President del Congrés, el doctor Marc Antoni Broggi.
Prèviament a la jornada d’avui, el Consell ha recollit les aportacions de les persones grans d’arreu del territori català i s’han escollit delegats i delegades de cada zona. En la jornada d’avui han pres part aquests representants i persones expertes per tal de reflexionar sobre la realitat de la gent gran al territori.
Durant el dia d’avui els participants han pogut prendre part en les ponències “El present de les persones grans: drets i deures” i “Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment”. Posteriorment han compartit les seves opinions mitjançant treball en comissions i taules rodones.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Viu i fes viure.
33 views
33 views

Viu i fes viure.

Redacció - 23 de juliol de 2021
Dades COVID a Sant Fruitós de Bages 22 juliol 2021
4338 views
4338 views
Històries que fan mal (27)
78 views
78 views

Històries que fan mal (27)

Redacció - 22 de juliol de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com