0 Shares 558 Views

Sant Fruitós de Bages acollirà l’Assemblea anual del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Barcelona

28 de febrer de 2020
558 Views

El complex de Sant Benet de Bages acollirà aquest divendres 28 de febrer, a partir de 2/4 d’11 del matí, l’Assemblea general ordinària del 2020 del Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Barcelona.
És la primera vegada que el Col·legi celebra la seva assemblea en un municipi de les característiques de Sant Fruitós de Bages. Fins ara, les assemblees sempre s’havien celebrat en capitals de comarca o de demarcació.
L’acte l’obrirà l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, qui donarà la benvinguda als assistents al municipi.
Sota el títol, “En la mateixa direcció multipliquem”, durant l’assemblea s’aprovaran els comptes dels exercicis 2018 i 2019, la memòria de gestió del 2019 i s’aprovarà el pressupost per l’exercici del 2020. Al finalitzar es lliuraran les distincions als col·legiats i col·legiades jubilats durant el 2019.
Els participants finalitzaran la jornada amb un dinar a l’hotel Món Sant Benet.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
18 views
18 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com