0 Shares 517 Views

Sant Fruitós construirà un skatepark de 4.300 m2

24 de novembre de 2019
517 Views

Aquesta zona lúdico- esportiva que s’ubicarà al polígon Riu d’Or estarà connectada al nucli a través del Camí Ral
La propera primavera començaran les obres de construcció del primer skatepark de Sant Fruitós de Bages.
Aquesta zona multiesportiva es construirà al polígon Riu d’Or en una parcel·la a tocar de l’entrada del Camí Ral, entre els carrers Pedraforca i Moixeró, que enllaça amb el nucli del municipi i que recentment ha estat arranjat per tal de millorar la mobilitat i visibilitat de vianants i ciclistes.
Aquest nou espai comptarà amb 3 plataformes de diferents nivells i incorporarà elements com rampes, escales, quarterpipes, bancs, rails i una zona de volcà. En l’entorn perimetral de la zona s’hi construirà, posteriorment, una pista de patinatge.
Per tal de crear el menor impacte visual, s’utilitzarà paviment de diferents colors i s’utilitzaran elements tous com sauló per les zones exteriors per tal de promoure l’ús d’aquest espai per a caminar o córrer.
El centre de l’skatepark l’ocuparà una pèrgola de grans dimensions dotada de panells fotovoltaics que permetran acumular durant les hores de sol l’energia necessària per il·luminar l’equipament durant les hores de poca llum. A banda també permetrà que els usuaris puguin protegir-se del sol durant les hores de més radiació.
La segona mesura mediambiental amb què es dotarà l’equipament, serà la construcció d’un dipòsit soterrat que recollirà les aigües pluvials que posteriorment s’utilitzaran pel reg de les zones verdes adjacents.
El projecte global de la zona esportiva s’executarà en diferents fases per un import global de 573.000€. La primera de les fases que es realitzarà, que inclou l’skatepark i la nova vorera al carrer Moixeró per enllaçar amb el Camí Ral, suposarà un import de 298.000€ dels quals 104.177 € estan subvencionats per la Diputació de Barcelona.
En un futur es preveu que es pugui ampliar aquesta zona esportiva doblant el seu espai amb nous elements de skate, una zona de biketrial, zona infantil i espai verd per a l’esbarjo.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”
128 views
128 views

Resultat enquesta “Comerç al carrer, edició de tardor”

Comunicació Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages - 29 de novembre de 2023
Reunió del Consell Municipal de Cultura
49 views
49 views

Reunió del Consell Municipal de Cultura

Redacció - 29 de novembre de 2023
Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar
53 views
53 views

Més d’un miler de jocs i joguines per triar i remenar

CNL Montserrat - 29 de novembre de 2023
Cros escolar Sant Fruitós de Bages
46 views
46 views

Cros escolar Sant Fruitós de Bages

Redacció - 28 de novembre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com