0 Shares 667 Views

Sant Fruitós aprova els pressupostos

2 de novembre de 2018
667 Views

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages rebaixa l’IBI urbà i el rústic i aprova importants inversions en el pressupost municipal pel 2019

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat en el ple extraordinari del passat dimarts els dos punts de l’ordre del dia: el pressupost municipal per l’exercici 2019 i la modificació de les ordenances fiscals pel 2019
El govern municipal ha presentat un pressupost que ascendeix a 10.773.211,56 €, la qual cosa suposa un increment de 690.246,89 € respecte l’exercici anterior, la qual cosa suposa alhora un 6,85 % més.

En general el pressupost municipal pel 2019 es caracteritza per l’ampliació de serveis respecte l’anterior exercici mantenint els que fins ara s’han realitzat. En aquest sentit cal destacar les noves partides que entre altres elements es destinaran a la construcció d’una rampa per accedir a la passera de La Rosaleda, a l’adequació d’un nou espai per a la comissaria de la policia local, a la compra d’un vehicle elèctric, la fase 2 dels edificis del camp de futbol, la nova gespa pel camp de futbol, la fase 2 del nou skateparc, el camí Ral i inversions en espais públics a Torruella, La Rosaleda i Pineda.

Ordenances fiscals: baixen els impostos i les taxes alhora que augmenten les bonificacions

Pel què fa a les ordenances fiscals, és especialment rellevant la important baixada de l’IBI en un 3% a tots els rebuts. Una altra mesura destacada, a banda de la supressió de la taxa de guals (que no merita durant el 2018 i el 2019).

Les ordenances també contemplen que els habitatges que siguin més eficients en la seva construcció i obtinguin una certificació energètica A o B gaudiran d’una bonificació del 100% en la taxa de llicències d’obres.

Ajuntament

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com