0 Shares 52 Views

Sant Fruitós acull les danses de l’Equador dins les Jornades Internacionals Folklòriques

10 de setembre de 2021
52 Views
Per: Jaume Grandia

 

Dins el programa de les 49enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, que tenen lloc arreu del País del 3 al 12 de setembre, va actuar a Sant Fruitós el grup de l’Equador “Sentimiento Andino Internacional Humano Artístico”.

El Cobert de la Màquina de Batre va acollir les danses del grup “Saihua”, junt amb l’actuació del grup local “Som Riu d’Or” i la colla gegantera de Sant Fruitós.

El públic que va omplir el recinte va gaudir amb les danses de Saihua que estan plenes de color i alegria impregnades de la gràcia i la idiosincràsia dels pobles equatorians,

en elles es reflecteixen els diversos aspectes de la cultura andina, rica per les seves manifestacions culturals i ètniques que constitueixen la força de la nostra identitat. Tots els balls són en agraïment a la terra, la lluna, el sol, i als quatre elements naturals: aigua, aire, foc i terra.

El grup equatorià també va visitar el monestir romànic de Sant Benet i a la mitja part del concert, es van intercanviar records entre l’Ajuntament i els visitants, uns llibres de Sant Fruitós i una bossa i una flauta equatoriana.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Copa Bages
29 views
29 views

Copa Bages

Redacció - 24 de setembre de 2021
Horaris ASFE SFB
740 views
740 views

Horaris ASFE SFB

Redacció - 24 de setembre de 2021
Editorial 1563.
82 views
82 views

Editorial 1563.

Redacció - 24 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com