0 Shares 370 Views

Sant Fruitós acull les danses de l’Equador dins les Jornades Internacionals Folklòriques

10 de setembre de 2021
370 Views
Per: Jaume Grandia

 

Dins el programa de les 49enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, que tenen lloc arreu del País del 3 al 12 de setembre, va actuar a Sant Fruitós el grup de l’Equador “Sentimiento Andino Internacional Humano Artístico”.

El Cobert de la Màquina de Batre va acollir les danses del grup “Saihua”, junt amb l’actuació del grup local “Som Riu d’Or” i la colla gegantera de Sant Fruitós.

El públic que va omplir el recinte va gaudir amb les danses de Saihua que estan plenes de color i alegria impregnades de la gràcia i la idiosincràsia dels pobles equatorians,

en elles es reflecteixen els diversos aspectes de la cultura andina, rica per les seves manifestacions culturals i ètniques que constitueixen la força de la nostra identitat. Tots els balls són en agraïment a la terra, la lluna, el sol, i als quatre elements naturals: aigua, aire, foc i terra.

El grup equatorià també va visitar el monestir romànic de Sant Benet i a la mitja part del concert, es van intercanviar records entre l’Ajuntament i els visitants, uns llibres de Sant Fruitós i una bossa i una flauta equatoriana.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Transhumància
133 views
133 views

Transhumància

Redacció - 2 d'octubre de 2023
6a edició de la Mini Copa Bages
17 views
17 views

6a edició de la Mini Copa Bages

ASFE - 2 d'octubre de 2023
Frase de la setmana. Raimon
5897 views
5897 views

Frase de la setmana. Raimon

Redacció - 2 d'octubre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com