0 Shares 719 Views

S’activa el confinament a les habitacions dels avis i àvies de la residència El Lledoner

29 de març de 2020
719 Views

Amb motiu de l’aparició aquest dissabte de 7 casos de febre en avis i àvies de la residència per a la gent gran “El Lledoner” de Sant Fruitós de Bages s’ha activat el protocol de confinament a les habitacions, i d’actuacions de desinfecció especial a l’interior de tot l’edifici.

El confinament té lloc després de les mesures sanitàries de protecció front la Covid-19 realitzades a la residència durant les darreres dues setmanes. A més, durant aquest matí de diumenge l’Ajuntament ha equipat totes les habitacions dels residents amb taules individuals per poder-hi menjar.

Durant aquest dissabte, un equip de sanitaris del CatSalut va visitar als residents i en aquest moment s’està a l’espera de conèixer els resultats efectuats dels testos de la Covid-19. Els símptomes però, no es localitzen només en els avis i àvies sinó que també n’hi ha entre el personal que treballa a la residència i que es troben, per tant, de baixa laboral per febre. És per això, que es reforçarà la plantilla de la residència amb treballadors d’altres centres que arribaran avui diumenge a Sant Fruitós de Bages i s’allotjaran a l’hotel La Sagrera.

Des del govern municipal es vol agrair l’esforç de totes les persones i empreses implicades per fer possibles aquestes accions i, per damunt de tot, la comprensió i la paciència de les famílies amb residents que no els poden visitar des de fa quinze dies

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”
18 views
18 views

El racó de Rosa Brucart: “Kaboom i perspectiva”

Rosa Brucart - 21 de juliol de 2024
CNL Montserrat: Obrim la gana
19 views
19 views

CNL Montserrat: Obrim la gana

CNL Montserrat - 21 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com