0 Shares 437 Views

S’activa el confinament a les habitacions dels avis i àvies de la residència El Lledoner

29 de març de 2020
437 Views

Amb motiu de l’aparició aquest dissabte de 7 casos de febre en avis i àvies de la residència per a la gent gran “El Lledoner” de Sant Fruitós de Bages s’ha activat el protocol de confinament a les habitacions, i d’actuacions de desinfecció especial a l’interior de tot l’edifici.

El confinament té lloc després de les mesures sanitàries de protecció front la Covid-19 realitzades a la residència durant les darreres dues setmanes. A més, durant aquest matí de diumenge l’Ajuntament ha equipat totes les habitacions dels residents amb taules individuals per poder-hi menjar.

Durant aquest dissabte, un equip de sanitaris del CatSalut va visitar als residents i en aquest moment s’està a l’espera de conèixer els resultats efectuats dels testos de la Covid-19. Els símptomes però, no es localitzen només en els avis i àvies sinó que també n’hi ha entre el personal que treballa a la residència i que es troben, per tant, de baixa laboral per febre. És per això, que es reforçarà la plantilla de la residència amb treballadors d’altres centres que arribaran avui diumenge a Sant Fruitós de Bages i s’allotjaran a l’hotel La Sagrera.

Des del govern municipal es vol agrair l’esforç de totes les persones i empreses implicades per fer possibles aquestes accions i, per damunt de tot, la comprensió i la paciència de les famílies amb residents que no els poden visitar des de fa quinze dies

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Protegir l’Agulla a fi de bé
28 views
28 views

Protegir l’Agulla a fi de bé

Redacció - 2 de desembre de 2021
Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
36 views
36 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
101 views
101 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com