0 Shares 326 Views

Rosa Tous és la nova presidenta de la fundació AMPANS i agafa el relleu a Sebastià Catllà

31 de gener de 2023
326 Views
Membre del Consell Assessor d’aquesta fundació i mare d’una usuària de l’entitat, és la primera dona que presideix AMPANS

La manresana Rosa Tous i Oriol és des d’aquest dilluns la nova presidenta d’AMPANS després d’haver acceptat la proposta que li ha fet el Patronat de presidir el màxim òrgan de decisió de la fundació.

Rosa Tous està vinculada a AMPANS com a mare d’una persona usuària dels serveis de l’entitat des de l’any 2012 i forma part del Consell Assessor que l’entitat va impulsar el 2017.

Gemmòloga de professió, va cursar el Programa d’Alta Direcció d’Empreses a IESE. Va entrar a l’empresa familiar TOUS a la dècada dels 90 i va impulsar les àrees de formació, i de màrqueting i comunicació. Actualment assumeix les funcions de representació de la marca com a vicepresidenta corporativa de la companyia.

Membre del Col·legi Oficial de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya (JORGC) com a vicepresidenta segona, és membre de la Junta directiva del Circulo Fortuny i del Foro de Marcas Renombradas.  Presidenta de l’associació ANDEMA, centrada en la protecció de la marca, també és membre de l’Institut d’Empresa Familiar a Espanya (IEF) i patrona de la Fundació Arcoiris, de persones amb discapacitat.

La nova etapa de presidència  d’AMPANS té una voluntat continuista amb els anteriors mandats, mantenint com a prioritat a les persones, tant les persones usuàries com l’equip professional que les acompanya, i seguir construint col·laboracions amb les administracions.

En aquest sentit, serà clau seguir impulsant la divulgació del projecte d’AMPANS i contribuir a trencar els estigmes al voltant de les persones amb discapacitat intel·lectual. La nova presidència de l’entitat seguirà treballant per ampliar el mapa de col·laboracions a nivell associatiu i empresarial, i l’adaptació a les noves tendències de l’economia social per tal de seguir generant ocupació per a persones de col·lectius en situació de vulnerabilitat, garantint la sostenibilitat econòmica i ambiental de l´entitat.

Rosa Tous s’ha fet càrrec de la presidència a la reunió del Patronat de la fundació AMPANS que s’ha celebrat aquest dilluns 30 de gener. “Assumir la presidència d’AMPANS és tot un honor per a mi. Com a mare usuària, he pogut viure la rellevància de la fundació per a transformar la vida de les persones i espero poder seguir contribuint en aquest sentit” ha expressat la nova presidenta.

Per la seva part, Sebastià Catllà, al capdavant d’AMPANS els últims 6 anys, ha volgut posar de relleu la dedicació del Patronat que l’ha acompanyat durant tot aquest temps per dur a bon terme la important tasca social de l’entitat que durant l’any passat va atendre a més de 3.700 persones, i ha expressat la seva total confiança en la nova presidència: “Serà un nou impuls per a AMPANS tenir al capdavant una dona, mare i emprenedora amb visió de futur per seguir avançant en els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual”. Sebastià Catllà continuarà al servei d’AMPANS com a membre del patronat de la fundació, que també renova alguns dels seus membres.

Junt amb Sebastià Catllà i Calvet, continuen com a membres del Patronat, Domènec Casasayas i Serra, Jaume Espinal i Farré, i Baltasar Corrons i Graells, tots ells expresidents de l’entitat. També seguiran al Patronat, Josep Maria Boldú i Clos, que continuarà sent-ne el tresorer, Lluis Sanchez Seuba, pare d’una persona usuària de l’entitat, i Albert Giralt i Cadevall. I amb la nova presidència, s’incorporen com a noves patrones i patrons: Sílvia Gratacòs i González,  Carlota Riera i Claret, Clara Puigventós i Gusi, Rosa Campobadal i Molina, Maria Mercè Jubany i Herms, Jordi Vila i Oliva, i Fèlix Noguera i Carrillo.

Sobre AMPANS

La Fundació AMPANS treballa en l’acompanyament a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat, perquè puguin fer realitat els seus projectes de vida, vetllant pels drets i generant suports i oportunitats que ho facin possible. Acompanya de forma anual a més de 3.700 persones, mitjançant centres, serveis, programes i suports que abracen tots els àmbits de vida. L’entitat dona ocupació a més d’un miler de persones.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
120 views
120 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
139 views
139 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com