0 Shares 492 Views

Roda de premsa de GfP sobre la moció de censura

13 de juny de 2020
492 Views

El passat dia 8 de juny, a la sala de plens de l’Ajuntament, es va fer una roda de premsa de l’alcalde del municipi Joan Carles Batanés i els regidors de l’equip de govern municipal. El motiu de la convocatòria era la resposta del Govern Municipal davant la moció de censura presentada pels partits a l’oposició de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Es va iniciar agafant la paraula l’alcalde i a continuació també van anar parlant la resta dels regidors de Gent fent Poble; tots ells van anar exposant els seus arguments contraposats totalment als manifestats pels representants d’ERC, JxSF i PSC a la seva roda de premsa celebrada la setmana anterior. Podeu trobar el manifest que van presentar, al Montpeità 1504 i a la nostra web.

L’alcalde manifestava que l’equip de govern actual, hem fet mes accions en 5 mesos de les que ells, proposen fer en tres anys, i el regidor d’obres, serveis públics i esports deia que els interessos dels partits polítics prenen la governança als veïns del poble. També la resta de regidors, van defensar les accions desenvolupades en el període de la crisi del Covid-19, i fent també una repassada, per part de l’alcalde, als resultats que cada grup va aconseguir a les darreres eleccions municipals.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
82 views
82 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com