0 Shares 363 Views

Roda de premsa de Gent fent Poble sobre els 100 dies de la moció de censura

5 d'octubre de 2020
363 Views

Per:Redacció-

El passat dia 25 de setembre va fer 100 dies de la moció de censura i per tant 100 dies de Gent fent Poble a l’oposició i de govern tripartit d’ERC, PSC i JuntsxSF.
En una roda de premsa feta al Nexe GfP va posar en relleu que les raons donades pels tres grups per fer la moció de censura i treure del govern a Gent fent Poble no tenien sentit, ja que:
No hi havia mala gestió de GfP ja que el tripartit ha reprès els mateixos sistemes de gestió interna que aplicava GfP a l’Ajuntament quedant intactes tots i cada un dels mecanismes de gestió i organització interna, fins i tot les comissions internes de treball o els sistemes de reunions tècniques implantats per GfP per a una bona i eficaç gestió, han estat represes exactament igual per l’actual Govern. El nou Cartipàs de l’alcaldessa Mazcuñan ha copiat fil per randa el Cartipàs de l’ex-alcalde Batanés. Pel que fa al rendiment de la feina: a les Juntes de Govern, el tripartit hi porta un 43% menys de punts a aprovar i als Plens un 55% menys de temes respecte dels què havia portat l’anterior Govern.
No hi havia falta de transparència, procedir d’amagat i irregularitats de GfP ja que en 5 mesos GfP va convocar als tres grups a l’oposició a 44 reunions. El Govern actual en més de 3 mesos no ha fet cap reunió ni s’ha denunciat cap irregularitat.
ERC, a l’oposició, tenia accés lliure i permanent al Llibre de Decrets de l’alcalde Batanés, en canvi GfP després de fer dues peticions estan encara estan esperant resposta des de fa 97 dies i, de moment encara no tenen accés al Llibre de Decrets de l’alcaldessa; i parlant de transparència, es va subratllar que el tripartit ha denegat a GfP l’accés a un expedient amb informes de Recursos Humans de la Policia Local via Decret.
No hi havia malbaratament de diners amb Gent fent Poble ja que en cada un dels seus mandats GfP ha complert amb l’execució del pressupost anual, o sigui que allò previst i amb diners previstos es feia i els diners anaven al que s’havia pressupostat. El Govern actual, de moment ha aturat una obra amb els diners consignats, ha retirat el finançament i ha retornat un ajut de la Diputació. Hi ha 3 obres adjudicades des del 15 de juny que no han començat. GfP demana què pensen fer dels diners si no fan les inversions previstes ?
També a la roda de premsa es va fer un repàs del que GfP creu enganys de l’actual Govern com són les promeses fetes al ple de la moció de censura i que no han complert, com poden ser quan van dir: “En els propers dies més immediats es convocarà el Ple del Cartipàs”, van trigar 64 dies a convocar-lo, o “Presentarem un Pla d’Actuació municipal on explicarem les prioritats de govern”, fa 100 dies que encara no l’han presentat. Parlant de la pandèmia en el Ple l’actual Govern va assegurar que “Les línies d’ajut de la Covid19 no seran anul·lades, seran millorades” però el que, segons GfP, han fet ha sigut anul·lar 2 línies que GfP havia deixat a punt i en 100 dies encara no han tret ni una sola línia d’ajut nova, i un altre exemple que es va exposar: “En el primer que treballarem serà la implantació de les beques universals de menjador escolar pel proper curs”. El curs escolar fa dues setmanes que ha començat i no s’ha fet.
Gent fent Poble, acaba la roda de premsa dient “Seguirem treballant amb el rigor i la perseverança que sempre ens ha caracteritzat, per com a mínim no perdre allò que ja teníem assolit i que Sant Fruitós de Bages no faci una involució de la mà d’un govern tripartit de conveniència”.
Aquesta roda de premsa es pot veure clicant l’enllaç

RODA DE PREMSA 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Secció FC Fruitosenc
38 views
38 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 3 de desembre de 2022
Horaris i partits del cap de setmana
44 views
44 views

Horaris i partits del cap de setmana

ASFE - 2 de desembre de 2022
Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
52 views
52 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com