1088 Views
Per: Jaume Grandia

ATLETISME – MEMORIAL JULIO ÁLVAREZ a Manresa

El passat dijous 17 de juny es va celebrar la dotzena edició del Memorial Julio Álvarez a l’Estadi Municipal d’Atletisme El Congost, organitzat pel Club Atlètic Manresa. Aquest memorial porta el nom d’un dels entrenadors més importants de l’historia de l’atletisme català, especialitzat en les proves de llançaments.

Es realitzaven quatre de llançaments tant en categoria masculina com en femenina,

en aquest festival atlètic de Control Intern de llançaments i perxa, que va comptar amb la participació dels atletes santfruitosencs Mar i Pau Santanach i Martí Serra.

Mar Santanach fou primera en la prova de pes (3 kgs) amb un llançament de 11,69 mts.

Pau Santanach també va guanyar la prova de pes (6 kgs.) amb 12,02 mts. i fou segon en disc amb un llançament de 28,79 mts.

Martí Serra fou tercer en la perxa, amb un millor salt de 4,20 mts.

CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB16 .- JORNADA PRÈVIA A ASCÒ

El passat dissabte 19 de juny es va celebrar la Jornada Prèvia dels Campionats de Catalunya Sub16 al Camp Municipal d’Esports d’Ascó. La Jornada Final es disputarà el proper 27 de juny a Lleida.

L’atleta santfruitosenca Mar Santanach Pintó del C.A.Manresa, es va classificar per les finals de pes i de martell.

En pes (3 Kgs.) fou cinquena amb un registre de 10,31 mts i en martell vuitena, amb un registre de 33,30 mts.

CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB20

L’Estadi Serrahima de Barcelona va acollir el Campionat de Catalunya Sub20,  amb la participació dels atletes santfruitosencs Biel Díaz i Pau Santanach.

Biel Díaz en la cursa del 400 mts tanques, després de superar les semifinals, es va classificar sisè a la final, amb un temps de 59:80-.

Pau Santanach en el llançament de pes (6 Kgs.) ocupà la quarta posició, amb un millor tir de 11.86 mts. (Amb el registre aconseguit 3 dies abans a Manresa (12,02 mt ) hauria pujat al podi.