0 Shares 372 Views

Resposta del Govern Municipal al comunicat emès pels partits a l’oposicó.

21 d'abril de 2020
372 Views

INJECTAR MÉS DE 700.000 € A LES LLARS I A L’ECONOMIA DEL MUNICIPI NO ÉS POPULISME, ÉS UN DEURE
El govern municipal de Sant Fruitós de Bages, format per 6 regidors de Gent fent Poble, considera que el tripartit a l’ombra format per ERC, PSC i Junts x Sant Fruitós no deu recordar les 3 reunions fetes per videoconferència i els 167 missatges enviats per WhatsApp.
El comunicat emès pels grups a l’oposició és feridor, conté multitud de falsedats i com sempre es fa demanant consens però deixant fora a Gent fent Poble.

MÀ ESTESA DEL GOVERN MUNCIPAL DES DEL 14 DE MARÇ
El primer dia d’estat d’alarma l’alcalde Batanés va crear un grup de WhatsApp amb els portaveus dels partits de l’oposició i la regidora de sanitat. En aquest grup s’han intercanviat més de 400 missatges en 35 dies. 167 d’aquests missatges amb informació donada a diari per l’alcalde i per la regidora de sanitat. També s’han realitzat 3 reunions per Skype d’unes dues hores de durada cada una, d’on han sorgit accions demanades i acordades per consens de tots els grups municipals.

UNIÓ ENTRE TOT EL CONSISTORI PER SUPERAR EL COVID-19
El govern municipal ha estat obert des del primer minut a coparticipat amb els grups de l’oposició per afrontar millor aquesta pandèmia i en les múltiples converses i reunions entre els 4 grups s’ha posat en comú qualsevol aspecte sanitari, social o econòmic que ha calgut i s’ha respost extensa i acuradament totes les consultes fetes des de qualsevol grup de l’oposició. Cal indicar també, que com a govern municipal Gent fent Poble ha pres decisions per mantenir el bon govern del municipi, com succeeix en tots els ajuntaments.

LA CELEBRACIÓ DE PLENS TELEMÀTICS ESTÀ EN MANS DE SECRETARIS MUNICIPALS
Acusar al govern municipal de no fer Plens és una infàmia que no té disculpa alguna. Aquest tema s’ha parlat i explicat en les reunions mantingudes i fins i tot la portaveu del PSC va contactar directament amb el secretari municipal per rebre explicacions dels motius de no realitzar un Ple. Qui dona fe i valida un Ple són els secretaris municipals i no qui governa. Una dada que obvia l’oposició: dels 30 municipis del Bages només 4 han fet plens des del 13 de març. Ajuntaments on no s’han fet plens estan governats per ERC, PSC i JUNTS. S’ha de dir tot.

PROPOSTES SERIOSES
Posar 700.00 € del pressupost municipal en mans de les famílies, les persones aturades, els qui han sofert un ERTO, els autònoms i el comerç, i per damunt de tot per assistir a les persones més vulnerables i necessitades de Sant Fruitós de Bages no és cap frivolitat ni cap simplicitat. És una acció seriosa, treballada, ben estructurada i necessària. Alhora, intentar endolcir aquests moments durs donant protagonisme al comerç per portar mones als infant, no és populisme, és una acció d’estímul i de gratitud.

DEMANAR RESPONSABILITATS
És molt trist que en plena pandèmia del Coronavirus els grups d’ERC, PSC i Junts x Sant Fruitós ja emetin un comunicat indicant que ja arribarà el moment de demanar responsabilitats. De moment la responsabilitat de governar, que és la quina ens pertoca, l’estem portant a terme. Mentrestant el tripartit a l’ombra el què pot fer és reconèixer que s’han equivocat profundament amb el seu comunicat, fer propostes de veritat en comptes de criticar, i recolzar les decisions en moments difícils com l’actual.

Govern municipal de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

“Alcarràs” a Sant Fruitós
37 views
37 views

“Alcarràs” a Sant Fruitós

Redacció - 25 de novembre de 2022
Horaris ASFE del cap de setmana
34 views
34 views

Horaris ASFE del cap de setmana

ASFE - 25 de novembre de 2022
Secció FC Fruitosenc
63 views
63 views

Secció FC Fruitosenc

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 25 de novembre de 2022
Editorial 1619
31 views
31 views

Editorial 1619

Brogit Difonem Cultura - 25 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com