0 Shares 440 Views

Repensar la Festa Major?

25 de juliol de 2021
440 Views

Per: Rosa Bou Rabat –

El 9 de juliol sortia un escrit al Montpeità signat per “Equip de Govern de l’Ajuntament” amb el títol de “Repensem la Festa”. El primer que em va sobtar va ser la frase “una festa preparada amb tota contenció”… augmentar el nombre de concerts pels joves quan són el grup de major risc perquè no estan vacunats… és contenció?

També em va fer riure, per no plorar, això de repetir una vegada i una altra en els diferents actes, la necessitat de dur mascareta i romandre a les cadires… a quina Festa Major van estar vostès del Govern?, romandre a les cadires?… però si els primers que estaven drets i apinyats saltant amb gent éreu els regidors del Govern!… després reconeixen que hi ha gent que va marxar abans d’hora i que la festa es va aigualir, doncs clar!, què volien que fes?, per no esmentar el dels encarregats de l’ordre desbordats… Però, si només hi havia un “segurata”!!! Això si: la culpa és de tothom que no sap estar i de l’incivisme i bla, bla,
bla… i que la gent passa por per culpa d’altri. I de vostès?, no hi ha culpa i responsabilitat del Govern Municipal?, cal repensar la festa per culpa de tothom o per culpa de la festa inadequada que fan vostès en el moment actual?

Més concerts joves i menys actes per la gent gran o de mitjana edat, i un ball de nit de pena amb una orquestra que no era l’adient. Els concerts joves, des de fa anys es feien al costat del camp de futbol per tenir més control i ara s’han fet arreu pel mig del poble. I la cirereta del pastís va ser aquest passat dimecres escoltant el Ple Municipal, quan la Regidora de Festes diu que la Festa Major ha anat bé, perquè no hi ha hagut cap violació… de veritat els dic que, potser a part de repensar la Festa Major, hem de repensar el govern que tenim.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Transhumància
133 views
133 views

Transhumància

Redacció - 2 d'octubre de 2023
6a edició de la Mini Copa Bages
17 views
17 views

6a edició de la Mini Copa Bages

ASFE - 2 d'octubre de 2023
Frase de la setmana. Raimon
5897 views
5897 views

Frase de la setmana. Raimon

Redacció - 2 d'octubre de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com