0 Shares 328 Views

Reobrim la llar d’infants municipal Les Oliveres

9 de juny de 2020
328 Views

Aquest dilluns dia 1 de juny, amb l’entrada en la Fase 2 de desescalada marcada pel Govern, el Departament d’Ensenyament ha permès realitzar la reobertura de les Llars d’Infants.

És per aquest motiu, que la Llar d’Infants Municipal Les Oliveres ha obert les seves portes de nou, per cobrir les necessitats de les famílies que els progenitors hagin de treballar de manera presencial.

L’equip docent junt amb l’Ajuntament, hem elaborat un Pla d’Obertura per tal de garantir la salut i seguretat de tots els nostres alumnes, les famílies i el personal docent i no docent.
La situació ens ha portat a readequar els espais i a reorganitzar el funcionament de la Llar d’Infants, així com a retirar molt material d’experimentació i a oferir als infants propostes que es puguin realitzar de la manera més controlada possible pel que fa a la higiene i desinfecció del material utilitzat.

L’assistència d’infants aquesta setmana ha estat poc nombrosa. Els nens/es han hagut d’adaptar-se a les noves mesures de la Llar d’Infants i ens demostren que, tot i ser petits, són prou conscients de la situació que estem vivint actualment. Intentem que cada infant tingui els seus propis materials i fer més activitats de l’habitual a l’espai exterior.

Les mestres i educadores trobem molt a faltar el contacte amb els infants i la vida que ells aporten a Les Oliveres i desitgem que molt aviat puguem tornar a l’esperada “normalitat”.
Llar d’infants Les Oliveres

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?
35 views
35 views

Per què als Estats Units no fan servir WhatsApp?

Redacció - 2 de desembre de 2021
Trobada d’exalumnes de ballet de l’escola Paidos
97 views
97 views
Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.
101 views
101 views

Crims a Sant Fruitós – Capítol 11.

Redacció - 1 de desembre de 2021
Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011
149 views
149 views

Foto Record. Premi Bages de Cultura 2011

Redacció - 1 de desembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com