0 Shares 423 Views

Reestructuració de l’organigrama de Brogit i Montpeità

13 d'abril de 2021
423 Views

Per Brogit Difonem Cultura –

La setmana passada, us comunicàvem la renovació de la Junta de Brogit Difonem Cultura, i que amb la Presidència de Rosa Camprubí, actualment trobem aquestes tres línies de comunicació.

La primera, l’edició en paper del setmanari Montpeità, que es la més tradicional i coneguda de les tasques que fa Brogit. La relació amb el setmanari, comença l’any 2016, moment en que Brogit agafa el relleu d’editar el Montpeità, que va néixer a finals de la dècada dels ’80 del segle passat, amb un format que, actualitzat, intenta mantenir l’essència dels seus inicis, i que el fa conegut i fàcilment identificable al llarg de tots aquestes èpoques que han transcorregut des del seu naixement. L’equip de redacció, sota la direcció de la mateixa Rosa, esta format per en Jordi, Imma, Galdric, Francesc i Dani.

Reiterem el nostre agraïment a totes les persones que amb la seva tasca al llarg d’aquests anys, així com a totes les que amb les seves aportacions i col·laboracions, han fet i fan possible que setmana rere setmana el Montpeità es pugui trobar a les bústies de casa nostra i als punts de venda habituals.

Tot i que temps enrere ja s’havia tantejat aquesta opció, va ser ara fa uns quatre anys, quan va començar a agafar embranzida la versió digital del Montpeità, i ara totalment operativa i en constant revisió per mantenir i evolucionar conjuntament amb les diverses xarxes socials existents. Sota la direcció d’en Dani Casas, podeu trobar el Montpeità a l’instagram, al facebook, al twitter i a la web montpeita.cat.

Finalment, estem iniciant una nova línia de comunicació, que sota la direcció d’en Josep Sanfeliu, preveiem que comenci a funcionar aquest mateix mes d’abril. És l’apartat audiovisual, que ha de permetre l’enregistrament i emissió en directe de diferents activitats locals, tan institucionals com els plens de l’ajuntament, com altres actes i vivències del nostre poble i de la nostra gent.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca
40 views
40 views

Descoberta del paisatge: Barraques i parets de pedra seca

Col·lectiu Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages - 2 de desembre de 2022
Editorial 1620
34 views
34 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
33 views
33 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com