0 Shares 595 Views

Recuperem la pista del Bosquet

14 de juny de 2023
595 Views

Corria l’any 1960. Sant Fruitós celebrava la popular Festa de l’Arròs al Bosquet. Era el diumenge 12 de febrer. Data en què, a més, s’inaugurava al Bosquet la primera pista poliesportiva de Sant Fruitós de Bages, donant lloc així a un nou espai obert als esports, com ara el bàsquet, i on poder practicar lliurement el patinatge.

En aquest dia tan significatiu, es va disputar un partit d’hoquei patins entre dos equips: el juvenil Joventut de Badalona i el Santa Isabel de Barcelona, ​​resultant vencedor l’equip barceloní. El capità de l’equip guanyador, amb el seu uniforme esportiu de l’època i els patins posats, va rebre el trofeu de la mà de l’alcalde Isidre Riera i Descals.

Des d’aleshores, aquest lloc s’ha convertit en l’escenari de diferents activitats lúdiques i on cada any se celebra la popular Festa de l’Arròs; però, amb el pas dels anys i el transcurs del temps, l’asfalt s’ha anat deteriorant i és ple d’esquerdes, perdent així l’encant que va tenir al seu moment.

És per això que, des de CEFAR, volem que es repari aquest espai de trobada, amb el que, alhora, estarem recuperant un tros de la història esportiva de Sant Fruitós de Bages.

Així que, entre tots, podem contribuir a fer que la pista del Bosquet sigui el que era abans, amb el vot per “Recuperem la pista del Bosquet” al pressupost participatiu 2023.

A més, us convidem a entrar a l’Instagram de CEFAR (@clubcefar) on podeu veure el vídeo que hem preparat en relació amb la història darrere la pista poliesportiva del Bosquet.

 

Font documental:

Sant Fruitós de Bages. Història en imatges. 1898-1975. Jaume Grandia. Jesús Ruiz.

Sant Fruitós. Passió pel Bàsquet. Francesc Comas Glosas

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
360 views
360 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
289 views
289 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
332 views
332 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com