0 Shares 619 Views

Rècord de participació del Casal Esportiu Paidos

27 de setembre de 2019
619 Views

El passat dimarts 10 de setembre va finalitzar el Casal Esportiu Paidos que enguany ha arribat a la 15a edició.

Com a novetat aquest any s’ha inclòs el Tennis Taula com a modalitat esportiva.

Més de 290 nens i nenes nascuts entre 2006 i 2016 han participat a la 15a edició del Casal Esportiu Paidos, organitzar per l’Associació Esportiva Paidos, repartits entre les dues setmanes i dos dies de durada del casal (del 26 d’agost al 10 de setembre)

Històricament el casal proposa 4 modalitats esportives, bàsquet, volei, futbol i dansa, però enguany s’ha afegit una nova modalitat, la de Tennis Taula, que s’ha dut a terme de manera exitosa. A més a més també compta amb moltes més activitats que els nens i nenes fan conjuntament com piscina, excursions, sortides en bicicleta, tallers… Pels més petits la modalitat és multiesportiva i també es fan activitats com concurs de cuina, tallers… adaptats a totes les edats.

Les activitats majoritàriament s’han dut a terme a les instal·lacions de l’escola Paidos, que compta amb dues piscines, una pista coberta, pistes poliesportives, diverses sales polivalents i una gran zona d’esbarjo, tot i que també s’ha utilitzat el pavelló, el camp de futbol i la camp de vòlei platja municipal i s’han fet sortides a peu i en bicicleta per diferents indrets de Sant Fruitós.

Aquest any s’ha tornat a realitzar l’activitat nocturna a la mateixa Escola Paidos i ha comptat amb uns 120 participants. Els infants, que havien de portar el sopar de casa, van començar fent jocs recreatius al pati de l’escola per a continuació sopar i mini-disco.

Cada any són més les famílies que confien en el Casal Esportiu Paidos les setmanes prèvies a l’inici del curs escolar, un mostra és el rècord de participació d’enguany, amb 290 nens i nenes entre les dues setmanes.

El Casal Esportiu Paidos és un casal obert a tothom i basat en els valors de l’esport, que ha comptat amb uns 30 monitors, dinamitzadors i pre-monitors per fer créixer les vivències personals dels infants.

Per poder fer un seguiment de les activitats i experiències viscudes, les famílies podien fer un seguiment a través de les xarxes socials de l’Associació Esportiva Paidos.

AEE Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
27 views
27 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
24 views
24 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
38 views
38 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com